Giriş Kayıt
Brian Mone

Brian Mone


Oyuncu

Brian Mone, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açık Çek
2011 Komedi Oyuncu 5.9 113,610

Takıldım Sana
2003 Komedi Oyuncu 5.8 48,835

Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu 5.9 120,810
2001 Animasyon Oyuncu 6.3 29,684

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Oyuncu 6.6 209,508

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Oyuncu 7.1 274,688

Raptiye
1996 Komedi Oyuncu 6.9 71,739

Salak İle Avanak
1994 Komedi Oyuncu 7.3 328,789
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019