Giriş Kayıt
Pierre Mondy

Pierre Mondy (87)


Oyuncu

Pierre Cuq, 10 Şubat 1925 Neuilly-sur-Seine, Seine [bugünkü Hauts-de-Seine], Fransa doğumlu oyuncu.

3 Zırdeli Savaşta (1973), On a retrouvé la 7eme Compagnie! (1975), La 7ème compagnie au clair de lune (1977), Gizli Silah (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Pierre Mondy, 15 Eylül 2012 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Pierre Cuq
Doğum Tarihi: 10 Şubat 1925
Ölüm Tarihi: 15 Eylül 2012
Doğum Yeri: Neuilly-sur-Seine, Seine [bugünkü Hauts-de-Seine], Fransa
Burcu: Kova
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 83 Dram Oyuncu 6.1 477
2007 Oyuncu 7.5 22
2007 Komedi Oyuncu 7.7 513
2004 Komedi Oyuncu 8.7 2,692
1994 Talk-Show Oyuncu 4.7 55
1993 68 Oyuncu    
1986 61 Animasyon Oyuncu 7.1 9,572
1985 60 Animasyon Oyuncu 6.8 7,807

Gizli Silah
1983 58 Suç Oyuncu 6.4 807
1982 57 Komedi Oyuncu 6.2 361
1979 54 Dram Oyuncu 4.8 6

Çılgınlar Kulübü
1978 53 Komedi Oyuncu 7.3 8,925
1977 52 Komedi Oyuncu 6.2 1,094
1975 50 Savaş Oyuncu 6.7 1,249

Pembe Telefon
1975 50 Komedi Oyuncu 5.2 172

3 Zırdeli Savaşta
1973 48 Savaş Oyuncu 6.9 1,592
1973 48 Dram Oyuncu 6.4 199
1972 47 Komedi Oyuncu 6.1 622

Generallerin gecesi
1967 42 Suç Oyuncu 7.3 6,506
1965 40 Dram Oyuncu 7.4 1,217

Dünkerk Kahramanları
1964 39 Dram Oyuncu 6.9 1,122
1963 38 Komedi Oyuncu 6.7 108
1963 38 Komedi Oyuncu 6.0 149
1962 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 301
1962 37 Komedi Oyuncu 6.1 81
1960 35 Oyuncu 6.7 97
1960 35 Komedi Oyuncu 6.4 139
1959 34 Dram Oyuncu 6.6 292

Üç Sevgili
1959 34 Komedi Oyuncu 6.7 167
1958 33 Komedi Oyuncu 6.3 148
1958 33 Komedi Oyuncu 7.3 1,256
1957 32 Oyuncu 6.4 67
1957 32 Suç Oyuncu 6.1 127
1957 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 23
1956 31 Dram Oyuncu 7.2 400
1955 30 Oyuncu 6.3 99
1955 30 Oyuncu    

Gece Kuşları
1953 28 Dram Oyuncu 5.8 28
1949 24 Komedi Oyuncu 7.2 285
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019