Giriş Kayıt
Jeremy Molod

Jeremy Molod


Sesler

Jeremy Molod, sesler.

House of Cards (2013), Aşk Üçgeni (1999), (1999) Altıncı His (1999), (2014) Kayıp Kız (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeremy 'McLovin' Molod
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sesler 8.5 116,091

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Sesler 5.7 47,933

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Sesler 7.6 260,854

Kayıp Kız
2014 Suç Sesler 8.1 753,565

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Sesler 6.8 50,357

Aşk
2013 Dram Sesler 8.0 461,597

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Sesler 7.3 548,930
2013 Dram Sesler 8.8 426,285
2012 Biyografi Sesler 7.4 227,417

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2012 Animasyon Sesler 6.8 145,081

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Sesler 6.6 237,924

Savaş Atı
2011 Dram Sesler 7.2 135,362

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Sesler 7.8 385,348
2011 Gizem Sesler 7.0 319,037

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Sesler 5.4 89,786

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Sesler 7.7 565,024

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Sesler 4.1 136,882
2010 Kısa Metraj Sesler 7.9 7,070

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Sesler 6.8 96,129

Hep Seni Düşünüyorum
2009 Komedi Sesler 5.3 31,727

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sesler 7.8 535,403

Arslanı Kuzulara
2007 Dram Sesler 6.2 45,222

Sevgi Ziyafeti
2007 Komedi Sesler 6.7 15,358
2007 Suç Sesler 7.7 386,867

Vahşi Doğa
2006 Animasyon Sesler 5.3 22,002

Yeniden Başlamak
2005 Dram Sesler 7.0 27,069

Kavanoz Kafa
2005 Dram Sesler 7.0 161,246

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Sesler 7.6 634,458

Kıskanç
2004 Komedi Sesler 4.8 28,615
2003 Suç Sesler 5.6 195

Aşk Masalı
2002 Komedi Sesler 5.2 78,293

Tersyüz
2002 Komedi Sesler 7.7 164,342
2001 Dram Sesler 6.3 4,438

Çok Özel Haber
2001 Dram Sesler 6.8 30,755

Suriyothai Efsanesi
2001 Aksiyon Sesler 6.6 1,778

Çikolata
2000 Dram Sesler 7.3 167,569

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Sesler 6.1 17,535

Yetenekli Bay Ripley
1999 Suç Sesler 7.4 160,237

Altıncı His
1999 Dram Sesler 8.1 837,664

Senli Benli
1998 Komedi Sesler 5.8 9,492

Yağmurcu
1997 Suç Sesler 7.1 54,930

Ateşli Geceler
1997 Dram Sesler 7.9 218,540
1997 Aksiyon Sesler 5.5 35,433

Eve Uçuş
1996 Macera Sesler 6.8 21,946

Yedi
1995 Suç Sesler 8.6 1,272,305

İki Metelik
1995 Dram 0 6.3 3,034

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Sesler 5.8 68,719

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Sesler 6.4 11,050

Dışarıdakiler
1983 Suç Sesler 7.2 67,435

Kıyamet
1979 Dram Sesler 8.5 542,638
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,762) Into the Badlands (2,703) The Flash (1,889) American Gods (1,784) Arrow (1,416) Vikings (1,307) This Is Us (1,064) Supernatural (1,029) Criminal Minds (863) The Big Bang Theory (852)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019