Giriş Kayıt
Charlie Mole

Charlie Mole


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Charlie Mole, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Dorian Gray (2009), The Importance of Being Earnest (2002), St. Trinian's (2007), Mr Selfridge (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Müzik 6.3 2,394
2016 Komedi Müzik 5.2 6,663
2013 Belgesel Müzik 8.6 556
2013 Dram Müzik 7.7 13,036

Ölü Mayın
2012 Aksiyon Müzik 4.6 2,779

Kayıp Hazine
2009 Macera Müzik 5.4 7,370
2009 Dram Müzik 6.3 57,899
2009 Biyografi Müzik 7.5 2,655
2009 Biyografi Müzik 8.3 976
2007 Komedi Müzik 5.8 20,400

Manastırda Aşk
2007 Dram Müzik 7.3 12,434
2007 Komedi Müzik 5.4 1,073
2006 Gizem Müzik 5.5 762
2005 Komedi Müzik 8.0 1,203

X Kişi
2005 Komedi Müzik
Müzik
5.1 1,895

İnsanlık Hali
2004 Komedi Müzik 6.9 1,621
2004 Dram Müzik 7.0 842
2004 Belgesel Müzik 8.1 111
2002 Komedi Oyuncu
Müzik
6.8 21,050
2001 Aksiyon Müzik 6.2 3,252
2000 Gerilim Müzik 4.0 2,102

İdeal Bir Koca
1999 Komedi Müzik 6.9 14,423
1995 Dram Müzik 6.9 8,571
Dizi Altyazıları
Chernobyl (31,359) Game of Thrones (12,262) Warrior (2,539) The 100 (2,297) Black Mirror (2,099) Big Little Lies (1,958) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,535) Swamp Thing (1,479) The Big Bang Theory (1,426) Jessica Jones (1,372)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019