Giriş Kayıt
Steven Molaro

Steven Molaro


Senarist, Yapımcı

Steven Molaro, senarist, yapımcı.

The Big Bang Theory (2007), Young Sheldon (2017), Drake and Josh Go Hollywood (2006), Merry Christmas, Drake & Josh (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 20,506
2008 Komedi Senarist 7.1 3,029
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 626,857
2007 Komedi Senarist 6.6 28,077
2006 Macera Senarist 6.9 3,742
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 4,389
2005 Komedi Senarist 6.0 11,876
2005 Komedi Senarist
Çeşitli
7.4 1,680
2002 Komedi Senarist
Çeşitli
6.7 11,756
Film Altyazıları
Suspiria (5,179) Hunter Killer (3,711) Ashes in the Snow (2,808) First Man (2,586) A Star Is Born (2,196) Der Hauptmann (1,922) Keepers (1,550) Replicas (1,460) Venom (1,398) Bird Box (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,364) Vikings (6,646) The Big Bang Theory (2,342) Black Mirror (1,706) Outlander (1,517) Gotham (1,430) Nightflyers (1,052) Peaky Blinders (1,022) La casa de papel (1,005) Friends (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019