Giriş Kayıt
Alison Moir

Alison Moir (52)


Oyuncu

Alison Moir, 23 Aralık 1966 Perth, Western Avustralya, Avustralya doğumlu oyuncu.

(1995) Küçük Prenses (1995), (1994) Exit to Eden (1994), (1991) Johnny Suede (1991), (2008) The Last Word (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Aralık 1966
Doğum Yeri: Perth, Western Avustralya, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Allison Moir
Takma İsmi: Allie the Cat
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğruyu Söyle
2015 49 Biyografi Oyuncu 7.1 75,900

Beş Yıldızlı Gün
2010 44 Dram Oyuncu 5.8 686
2008 42 Dram Oyuncu 6.3 2,880

Küçük Prenses
1995 29 Dram Oyuncu 7.7 29,167
1994 28 Komedi Oyuncu 4.1 6,107
1991 25 Komedi Oyuncu 5.8 3,398
1988 22 Komedi Oyuncu 4.4 2,818
Dizi Altyazıları
True Detective (4,805) Shameless (3,760) Vikings (2,130) Inside No. 9 (1,674) Counterpart (1,500) Project Blue Book (1,363) The Blacklist (1,213) The Flash (1,205) Arrow (1,191) This Is Us (806)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019