Giriş Kayıt
Stefan Mohrbutter

Stefan Mohrbutter


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Stefan Mohrbutter, yönetmen asistanı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Stephan Mohrbutter | Stefan Morbutter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 1,525
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 79
1999 Suç Yönetmen 6.2 184
1986 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 262

Olay Yeri
1970 Suç Yönetmen Asistanı 7.2 2,068
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019