Giriş Kayıt
Cristina Moglia

Cristina Moglia (47)


Oyuncu

Cristina Moglia, 21 Ocak 1972 doğumlu oyuncu.

Ferrari (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1972
Diğer Bir İsmi: Cristina Formichi Moglia
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 46 Komedi Oyuncu 4.2 29
2017 45 Gerilim Oyuncu 6.1 10,190
2008 36 Dram Oyuncu 6.2 18
2006 Romantik Oyuncu 7.2 22
2003 31 Macera Oyuncu 6.8 1,032
2003 31 Dram Oyuncu 7.1 707
2000 Aksiyon Oyuncu 6.1 230
1999 27 Dram Oyuncu 6.7 907
1999 Oyuncu 6.3 65
1996 Dram Oyuncu 4.2 160

Sadece Sen
1994 22 Komedi Oyuncu 6.5 18,061
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019