Giriş Kayıt
Tony Mockus Jr.

Tony Mockus Jr.


Oyuncu

Tony Mockus Jr., oyuncu.

(1997) Evde Tek Başına 3 (1997), (1983) Bad Boys (1983), (1978) Yumruk (1978), (1996) Normal Life (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anthony Mockus Jr. | Tony Mockus
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arabulucu
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 119,132

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Oyuncu 4.4 89,756
1996 Suç Oyuncu 6.3 1,877
1992 Komedi Oyuncu 5.5 2,239

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Oyuncu 6.7 64,348

Çılgın Beyzbolcular
1989 Komedi Oyuncu 7.2 54,661
1988 Komedi Oyuncu 6.3 9,964
1986 Suç Oyuncu 8.5 1,731
1983 Suç Oyuncu 7.2 12,284

Yumruk
1978 Dram Oyuncu 6.4 6,310
1978 Dram Oyuncu    
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018