Giriş Kayıt
Mike Mitchell

Mike Mitchell (50)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Mike Mitchell, 28 Aralık 1968 doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı.

Fringe (2008), Savaş Yıldızı Galactica (2004), Robot Adam (1999), Jack (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Aralık 1968
Diğer Bir İsmi: M. Mitchell | Michael Anthony Mitchell | Michael M
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Dublör 7.1 7,768
2018 Komedi Oyuncu 6.3 1,299

Ölüm Defteri
2017 49 Macera Dublör 4.5 65,424
2016 Aksiyon Dublör 7.6 25,653
2016 48 Aksiyon Dublör 8.0 804,922

Diriliş
2015 47 Macera Dublör 8.0 608,686
2015 47 Gerilim Dublör 5.3 7,425

Yarının Dünyası
2015 47 Aksiyon Dublör 6.4 160,018
2015 47 Aksiyon Dublör 5.9 639

Sığınak
2015 47 Korku Dublör 6.4 17,272

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 46 Macera Dublör 6.2 91,235
2014 46 Aksiyon Dublör 6.4 343,449

Elysium: Yeni Cennet
2013 45 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.6 391,956

Denizci 3: Gizli Tehlike
2013 45 Aksiyon Dublör 4.9 3,957
2013 Aksiyon Dublör 8.0 45,251

Ok
2012 Aksiyon Dublör 7.7 375,325

İyi Olan Kazansın
2012 44 Aksiyon Dublör 6.3 166,345

Babamın Penguenleri
2011 43 Komedi Dublör 6.0 79,653

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 43 Aksiyon Dublör 7.6 469,149

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 42 Aksiyon Dublör 4.3 12,461

Diş Perisi
2010 42 Komedi Dublör 5.0 37,357

Jakuzi Ekspres
2010 42 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 152,977
2009 Dram Dublör 7.3 9,417

İki Babalık
2009 41 Komedi Dublör 5.4 34,320

Dr. Parnassus
2009 41 Macera Dublör 6.8 137,834
2009 41 Aksiyon Dublör 5.8 324,953

Kana Susadım
2009 41 Komedi Dublör 5.2 105,427
2009 Aksiyon Dublör 7.1 17,151

Aşk Olur
2009 41 Dram Dublör 5.7 28,648
2009 41 Suç Dublör 6.3 17,147
2009 41 Komedi Oyuncu 4.9 228

Hep Seni Düşünüyorum
2009 41 Komedi Dublör 5.3 31,696

Müzede Bir Gece 2
2009 41 Macera Dublör 6.0 158,753

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 41 Aksiyon Dublör 6.6 430,838
2009 Komedi Oyuncu 8.6 171,969
2009 41 Aksiyon Dublör 7.6 450,469

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 40 Dram Dublör 6.0 85,166
2008 Dram Dublör 8.4 204,996
2008 40 Korku Oyuncu 3.3 1,088

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 40 Aksiyon Dublör 7.4 18,989

Özgürlük Savaşçısı
2007 39 Aksiyon Dublör 3.8 41,959
2007 39 Aksiyon Dublör 7.7 19,523

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 39 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 236,800
2007 Aksiyon Dublör 4.8 2,833

Müzede Bir Gece
2006 38 Macera Dublör 6.4 283,518

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 38 Aksiyon Dublör 6.7 178,753

X-Men: Son Direniş
2006 38 Aksiyon Dublör 6.7 446,823
2006 38 Macera Dublör 5.5 52,288

Arapsaçı
2005 37 Komedi Dublör 6.4 13,372

Sis
2005 37 Korku Dublör 3.6 32,798

Kaos
2005 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 48,488
2005 37 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 956

Fantastik Dörtlü
2005 37 Aksiyon Dublör 5.7 294,621
2005 37 Aksiyon Dublör 4.7 81,396
2005 37 Bilim-Kurgu Dublör 7.6 250

Son Kurgu
2004 36 Bilim-Kurgu Dublör 6.2 29,393

İki Fıstık
2004 36 Suç Dublör 5.6 116,489

Ben, Robot
2004 36 Aksiyon Dublör 7.1 459,057

Kedi Kadın
2004 36 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.3 100,822
2004 Dram Dublör 7.2 831

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
8.7 139,707

Patronun Kızı
2003 35 Komedi Dublör 4.7 26,660

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.6 60,251

X-Men 2
2003 35 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.5 475,006
2003 35 Aksiyon Dublör 2.0 34,499

Balistik
2002 34 Aksiyon Dublör 3.6 18,090
2002 34 Suç Yönetmen Asistanı 4.3 612

Uykusuz
2002 34 Gizem Dublör 7.2 251,585
2002 34 Aksiyon Oyuncu 2.9 995
2002 34 Suç Dublör 5.3 22,239
2002 34 Aksiyon Dublör 5.0 896

Prozac Toplumu
2001 33 Dram Oyuncu 6.3 16,185
2001 33 Suç Dublör 4.1 6,136

Kurşun Yağmuru
2001 33 Macera Dublör 5.2 5,214
2001 33 Macera Dublör 4.6 1,538
2001 33 Animasyon Oyuncu 4.7 15,742

Sırılsıklam Aşık
2001 33 Komedi Dublör 5.4 13,070

Kamuflaj
2001 33 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,427

Şangaylı Kovboy
2000 32 Aksiyon Oyuncu 6.6 110,902
2000 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Yönetmen Asistanı
7.4 28,620

Düetler
2000 32 Komedi Dublör
Oyuncu
6.0 8,785

Büyük Yem
2000 32 Aksiyon Dublör 5.8 10,014

Soygun
2000 32 Aksiyon Dublör 5.7 35,213

Romeo Ölmeli
2000 32 Aksiyon Dublör 6.1 62,863
2000 32 Suç Dublör 6.2 2,950

Şaşkınlar
2000 32 Komedi Dublör 5.7 7,643

Çifte Tehlike
1999 31 Suç Dublör 6.4 65,426

Robot Adam
1999 31 Dram Dublör 6.9 101,354

13. Savaşçı
1999 31 Aksiyon Dublör 6.6 110,035
1999 31 Dram Dublör 6.8 263
1999 31 Aksiyon Dublör 5.4 1,666

Jakob'un Yalanları
1999 31 Komedi Yönetmen Asistanı
Dublör
6.5 14,101
1999 31 Komedi Dublör 5.5 2,494

Hazır Ol Dudley
1999 31 Komedi Dublör 3.9 9,121
1999 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,838
1999 Korku Dublör 7.1 1,424

Aşkın Gücü
1998 30 Dram Dublör 7.0 94,642

Bin Yılın Sporu
1998 30 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,593

Dalgın Profesör
1997 29 Komedi Dublör 5.2 77,175

Sürpriz Babalar
1997 29 Komedi Dublör 5.2 13,672

Bagajdaki Melek
1997 29 Aksiyon Dublör 5.3 11,945
1997 Western Dublör 7.5 237

101 Dalmaçyalı
1996 28 Aile Dublör 5.7 90,993
1996 28 Komedi Dublör 5.8 52,211
1996 28 Korku Dublör 5.8 4,908
1996 28 Komedi Dublör 4.9 4,126

Özgürlük Savaşçısı
1996 28 Aksiyon Dublör 5.6 22,121

Mutlu Gilmore
1996 28 Komedi Dublör 7.0 178,928
1995 27 Aksiyon Dublör 7.0 265,671

Kırmızı Leke
1995 27 Dram Dublör 5.2 13,473

Dokuz Ay
1995 27 Komedi Dublör 5.5 33,096

Av
1995 27 Aksiyon Dublör 6.0 4,319
1995 27 Komedi Dublör 4.8 1,890
1995 27 Komedi Dublör 6.4 120,196

İhtiras Rüzgarları
1994 26 Dram Dublör 7.5 131,583
1994 Macera Dublör 8.5 208

Zaman Polisi
1994 26 Aksiyon Oyuncu 5.9 51,178
1994 26 Macera Dublör 5.4 1,906
1994 26 Macera Dublör
Oyuncu
3.7 201
1993 25 Aile Dublör 5.1 1,799

Gizli Dosyalar
1993 Dram Dublör 8.7 181,002

Yaşamak İçin
1993 25 Aksiyon Dublör 7.1 45,789
1992 24 Aksiyon Oyuncu 4.2 366
1992 24 Komedi Dublör 6.1 9,241
1991 23 Aksiyon Dublör 5.4 3,161
1990 22 Aksiyon Dublör 7.1 852

"O"
1990 Dram Dublör 6.9 101,329
1989 Macera Oyuncu
Dublör
7.4 179
1985 17 Suç Oyuncu 6.5 12,067
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,233) This Is Us (2,528) American Gods (2,352) Gotham (1,975) Vikings (1,286) Star Trek: Discovery (1,150) The Flash (1,090) The Blacklist (929) Into the Badlands (899) The OA (663)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019