Giriş Kayıt
Michael W. Mitchell

Michael W. Mitchell


Sesler

Michael W. Mitchell, sesler.

Velvet Goldmine (1998), Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi (1996), Şampiyonların Kahvaltısı (1999), Isn't She Great (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Mitchell | Mike Mitchell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sesler 7.9 457,810
2017 Aksiyon Sesler 6.0 36,406

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sesler 6.1 525,725

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Sesler 8.1 771,298
2015 Komedi Sesler 7.4 20,841

Yıldızlararası
2014 Macera Sesler 8.6 1,278,624

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Sesler 6.8 56,870

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Sesler 8.4 1,373,239

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Sesler 6.6 132,345
2011 Aksiyon Sesler 7.0 669,387

Özgürlük Yolu
2010 Macera Sesler 7.3 101,550

Başlangıç
2010 Aksiyon Sesler 8.8 1,818,932

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Sesler 5.9 40,138

Kayıp Ada
2009 Macera Sesler 5.4 60,160

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Sesler 9.0 2,040,485

Altın Şans
2008 Macera Sesler 5.7 68,092

Kaos Teorisi
2008 Komedi Sesler 6.7 30,257

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Sesler 7.5 156,160

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sesler 7.1 369,610

Tetikçi
2007 Aksiyon Sesler 7.2 290,314

Görünmez
2007 Suç Sesler 6.3 33,361

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Sesler 5.9 27,946

Prestij
2006 Dram Sesler 8.5 1,053,516
2006 Dram Sesler 6.4 783

Ekspres Kasa
2006 Komedi Sesler 6.6 13,774

Şafak Harekâtı
2006 Macera Sesler 7.3 94,680
2006 Suç Sesler 5.8 53,612
2006 Komedi Sesler 6.1 10,233

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sesler 6.5 385,106

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sesler 6.8 184,020

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Sesler 6.3 65,330

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Sesler 6.1 131,050

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Sesler 5.9 74,454

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Sesler 7.4 188,522

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sesler 6.7 412,230

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sesler 5.8 38,945

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sesler 7.2 474,860

Ayışığında
2002 Dram Sesler 6.7 12,904

Balistik
2002 Aksiyon Sesler 3.6 18,128

Simone
2002 Komedi Sesler 6.1 56,207

İşaretler
2002 Dram Sesler 6.7 314,548

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Sesler 4.8 10,021
2000 Korku Sesler 6.4 2,958

Beni Terk Eder Misin
2000 Komedi Sesler 5.2 3,504
2000 Biyografi Sesler 5.4 2,158
2000 Komedi Sesler 5.4 1,907

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Sesler 4.6 7,329
1999 Suç Sesler 5.3 2,113
1998 Dram Sesler 7.0 31,596
1998 Dram Sesler 7.1 177
1998 Komedi Sesler 6.0 6,136
1998 Komedi Sesler 6.7 11,273

Tatlı Kaçamaklar
1997 Komedi Sesler 6.1 3,090

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Sesler 6.1 22,141
1997 Dram Sesler 7.4 7,909

Gerçek Sarışın
1997 Komedi Sesler 6.0 3,688

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç Sesler 6.0 9,296

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Sesler 7.3 81,755

Gergin Saatler
1996 Dram Sesler 5.0 285

Amerikan Sığırı
1996 Dram Sesler 5.7 3,213
1995 Dram Sesler 5.6 650

Gizli Gerçek
1995 Suç Sesler 6.4 22,236

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Sesler 6.4 31,954

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sesler 7.8 196,229
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,581) Into the Badlands (2,804) The Flash (2,055) American Gods (1,882) Supernatural (1,559) Arrow (1,541) Vikings (1,462) Star Trek: Discovery (1,266) This Is Us (1,165) The Big Bang Theory (1,016)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019