Giriş Kayıt
Joni Mitchell

Joni Mitchell (80)


Oyuncu, Müzisyen

Roberta Joan Anderson, 07 Kasım 1943 Fort McLeod, Alberta, Kanada doğumlu oyuncu, müzisyen.

(1978) Son Vals (1978), (2019) Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese (2019), (2013) History of the Eagles Part One (2013), (2021) 1971: The Year That Music Changed Everything (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Roberta Joan Anderson
Doğum Tarihi: 07 Kasım 1943
Doğum Yeri: Fort McLeod, Alberta, Kanada
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Belgesel Oyuncu 8.5 244
2022 Müzik Oyuncu 5.0 52
2021 Belgesel Oyuncu 7.6 1,562
2019 76 Belgesel Oyuncu 7.5 7,595
2016 Belgesel Oyuncu 8.4 1,418
2015 72 Belgesel Oyuncu 7.6 1,246
2014 71 Belgesel 6.4 218
2013 70 Belgesel Oyuncu 8.2 2,799
2012 69 Belgesel Oyuncu 7.0 318
2005 62 Komedi 6.3 72,410
2005 62 Komedi 5.6 4,803
2002 59 Dram 6.4 17,439

Ölüyü Uyandırmak
2000 57 Dram Müzik 6.5 7,551
1996 53 Belgesel Oyuncu 7.6 600
1995 Belgesel Oyuncu 8.2 131
1995 52 Belgesel Oyuncu 7.8 173
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,232
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,885
1990 47 Belgesel Oyuncu 8.6 2,346

Son Vals
1978 35 Belgesel Oyuncu 8.1 19,868
1971 Müzik Oyuncu 8.6 273
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024