Giriş Kayıt
Iain Mitchell

Iain Mitchell


Oyuncu

Iain Mitchell, oyuncu.

Usta Suçlular (2001), (2011) Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011), (2008) Boleyn Kızı (2008), (2014) Ayı Paddington (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 84,892

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 8.0 70,009

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 7.5 394,645

Genç Victoria
2009 Biyografi Oyuncu 7.3 54,058

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Oyuncu 6.7 97,155

Tarih Öğrencileri
2006 Komedi Oyuncu 6.9 19,483
2006 Suç Oyuncu 8.3 2,503
2002 Dram Oyuncu 7.9 784

Usta Suçlular
2001 Komedi Oyuncu 6.4 6,217

Vahşi Yaratıklar
1997 Komedi Oyuncu 6.4 21,835
1996 Suç Oyuncu 8.5 4,981

Kral George'un Deliliği
1994 Biyografi Oyuncu 7.2 14,296
1982 Komedi Oyuncu 8.3 22,044
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019