Giriş Kayıt
Heather Mitchell

Heather Mitchell


Oyuncu

Heather Mitchell, oyuncu.

Kanıt (1991), Ultra Mega Süper Kahraman (2010), Spellbinder: Land of the Dragon Lord (1997), (2007) Timsah: Nehrin Dişleri (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 6.0 22
2018 Gerilim Oyuncu 4.4 235
2015 Dram Oyuncu 5.2 1,176
2014 Dram Oyuncu 6.6 233

Arı Maya
2014 Animasyon Oyuncu 5.9 1,641
2014 Dram Oyuncu 7.2 203
2014 Suç Oyuncu 7.9 1,231
2013 Dram Oyuncu 8.3 3,204

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 433,949
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 12
2012 Suç Oyuncu 6.8 1,765
2011 Dram Oyuncu 7.6 544
2011 Dram Oyuncu 6.3 1,442
2011 Suç Oyuncu 6.7 190
2010 Komedi Oyuncu 8.2 527

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Oyuncu 6.1 4,486
2010 Suç Oyuncu 7.3 286
2010 Komedi Oyuncu 4.9 459

Güzel Kate
2009 Dram Çeşitli 6.7 3,136
2008 Komedi Oyuncu 6.1 346
2008 Suç Oyuncu 5.7 102

Timsah: Nehrin Dişleri
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 25,469

Babam Romulus
2007 Biyografi Oyuncu 6.7 3,941

Şüpheli Cinayet
2006 Suç Oyuncu 6.2 156
2006 Dram Oyuncu 5.8 5,494
2003 Dram Oyuncu 5.1 148
2002 Dram Oyuncu 6.7 668
2000 Dram Oyuncu 7.1 3,501
1998 Dram Oyuncu 7.1 1,003
1997 Macera Oyuncu 7.9 907
1997 Komedi Oyuncu 6.0 589

Devrim Çocukları
1996 Komedi Oyuncu 6.3 2,166

Evlilik Rüyası
1994 Komedi Oyuncu 7.2 32,320

Kanıt
1991 Dram Oyuncu 7.3 5,776
1989 Dram Oyuncu 7.1 98
1981 Dram Oyuncu 6.8 370
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019