Giriş Kayıt
Donald O. Mitchell

Donald O. Mitchell


Sesler

Donald O. Mitchell, sesler.

Pembe Panterin İntikamı (1978), Yıkılış (1976), The Paper Chase (1973), Fezada Çarpışanlar (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Donald Mitchell | Don Mitchell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 216,770
1997 Aksiyon Sesler 2.8 9,972

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Sesler 5.7 5,696
1996 Komedi Sesler 6.9 110,356

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Sesler 6.8 52,223

Kurtlar Şehri
1996 Suç Sesler 6.2 14,712
1996 Komedi Sesler 4.9 4,143

Göze Göz
1996 Suç Sesler 6.2 11,986

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi Sesler 5.7 11,879

Batman Daima
1995 Aksiyon Sesler 5.4 218,971

Tehdit
1995 Aksiyon Sesler 6.6 100,304

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Sesler 3.9 60,459

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Sesler 5.9 51,366

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sesler 6.9 81,156
1994 Komedi Sesler 5.7 3,444

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Sesler 6.6 14,091

Kaçak
1993 Aksiyon Sesler 7.8 243,833

Bu Çocuğun Hayatı
1993 Biyografi Sesler 7.3 42,310

Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Sesler 6.5 19,043
1993 Dram Sesler 7.1 2,656

Kuşatma Altında
1992 Sesler 6.5 70,411

Şifreciler
1992 Komedi Sesler 7.1 48,933
1992 Dram Sesler 7.0 6,440

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Sesler 4.8 19,074
1991 Komedi Sesler 6.3 4,753
1991 Aksiyon Sesler 4.4 8,656

Aldanış
1991 Gerilim Sesler 6.2 6,071

Katil Ruh
1991 Korku Sesler 5.5 3,564

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sesler 7.2 136,949

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Sesler 6.5 7,141

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Sesler 5.7 6,017

Joe Yanardağa Karşı
1990 Komedi Sesler 5.8 31,780

Gizli İlişkiler
1990 Suç Sesler 6.5 15,539

Mavi Savaşçı
1990 Aksiyon Sesler 5.7 11,097

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Sesler 6.0 71,720

Rakip Kardeşler
1990 Komedi Sesler 5.4 2,270

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Sesler 5.9 21,008

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Sesler 6.4 25,718

Düşler Tarlası
1989 Dram Sesler 7.5 99,352

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Sesler 6.6 45,273

Kuru Beyaz Bir Mevsim
1989 Dram Sesler 7.0 4,387

Zafer
1989 Dram Sesler 7.9 112,704
1989 Komedi Sesler 6.2 3,911
1989 Dram Sesler 6.0 89

Çocuk Oyunu
1988 Korku Sesler 6.6 76,116

Kızıl Ateş
1988 Aksiyon Sesler 6.1 58,562
1988 Dram Sesler 6.8 13,809
1988 Komedi Sesler 4.4 2,842
1988 Macera Sesler 5.0 8,178
1988 Dram Sesler 6.0 2,954
1987 Suç Sesler 6.5 4,197

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Sesler 6.5 98,108

Haberler
1987 Komedi Sesler 7.2 24,613
1987 Komedi Sesler 6.9 47,108

Koşan Adam
1987 Aksiyon Sesler 6.7 129,941
1987 Belgesel Sesler 7.8 1,126
1987 Komedi Sesler 4.7 8,784
1987 Biyografi Sesler 6.9 24,898
1987 Komedi Sesler 5.4 831
1987 Komedi Sesler 5.3 2,729
1986 Animasyon Sesler 7.2 40,025
1986 Aksiyon Sesler 6.9 259,952

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Sesler 6.9 23,880
1986 Macera Sesler 5.6 12,132
1986 Dram Sesler 7.1 12,634

Dans Tutkunları
1985 Dram Sesler 6.1 8,489

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.5 137,392
1985 Komedi Sesler 5.4 924
1985 Aksiyon Sesler 7.2 33,608

Gizli Aşık
1985 Komedi Sesler 6.6 5,815
1985 Komedi Sesler 4.7 1,183

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Sesler 6.8 15,864

Sosyete Polisi
1984 Aksiyon Sesler 7.3 148,103
1984 Komedi Sesler 3.6 5,126

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Sesler 7.4 49,107
1983 Komedi Sesler 7.2 29,902

48 Saat
1982 Aksiyon Sesler 6.9 62,596

Rocky 3
1982 Dram Sesler 6.8 155,179
1982 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 1,023

Rambo
1982 Aksiyon Sesler 7.7 201,109
1982 Aile Sesler 7.5 22,208
1982 Animasyon Sesler 7.6 32,795
1982 Suç Sesler 6.5 2,615
1982 Suç Sesler 5.5 1,211

İnsafsız
1981 Aksiyon Sesler 6.3 4,819

Ölüm Bataklığı
1981 Macera Sesler 7.2 14,350
1981 Suç Sesler 6.3 6,451

Yolun Sonu
1981 Aksiyon Sesler 6.2 30,408

Hayata dönüs
1980 Dram Sesler 7.4 1,306

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Sesler 8.2 285,349

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Sesler 5.2 13,513

Esin Perileri
1980 Fantastik Sesler 5.1 10,793

Ada
1980 Aksiyon Sesler 5.3 3,484

Orada Olmak
1979 Komedi Sesler 8.0 60,142

Rocky 2
1979 Dram Sesler 7.2 171,440
1979 Komedi Sesler 6.0 446

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 Suç Sesler 7.4 27,397
1979 Western Sesler 7.8 1,386
1979 Belgesel Sesler 8.1 3,209
1979 Komedi Sesler 5.6 1,022

Pembe Panterin İntikamı
1978 Komedi Sesler 6.7 18,363

Konvoy
1978 Komedi Sesler 6.3 13,565

Fezada Çarpışanlar
1978 Aksiyon Sesler 3.9 5,301

Yıkılış
1976 Aksiyon Sesler 6.9 16,341

Kırık Kalpler Geçidi
1975 Gizem Sesler 6.8 5,767
1975 Dram Sesler 7.3 972
1973 Komedi Sesler 7.2 6,604
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,356) Into the Badlands (2,628) The Flash (2,228) American Gods (1,890) Arrow (1,530) Vikings (1,389) The Big Bang Theory (1,310) Gotham (1,218) The Blacklist (1,177) Supernatural (1,093)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019