Giriş Kayıt
Donald O. Mitchell

Donald O. Mitchell


Sesler

Donald O. Mitchell, sesler.

Pembe Panterin İntikamı (1978), Yıkılış (1976), The Paper Chase (1973), Fezada Çarpışanlar (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Donald Mitchell | Don Mitchell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 211,041
1997 Aksiyon Sesler 2.8 9,651

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Sesler 5.7 5,352
1996 Komedi Sesler 6.9 105,171

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Sesler 6.8 50,945

Kurtlar Şehri
1996 Suç Sesler 6.2 14,188
1996 Komedi Sesler 4.9 3,924

Göze Göz
1996 Suç Sesler 6.1 10,773

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi Sesler 5.7 11,501

Batman Daima
1995 Aksiyon Sesler 5.4 213,171

Tehdit
1995 Aksiyon Sesler 6.6 98,415

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Sesler 3.8 58,587

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Sesler 5.8 50,051

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sesler 6.9 78,315
1994 Komedi Sesler 5.6 3,092

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Sesler 6.6 12,391

Kaçak
1993 Aksiyon Sesler 7.8 237,484

Bu Çocuğun Hayatı
1993 Biyografi Sesler 7.3 40,945

Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Sesler 6.5 18,378
1993 Dram Sesler 7.1 2,522

Kuşatma Altında
1992 Sesler 6.5 68,488

Şifreciler
1992 Komedi Sesler 7.1 47,919
1992 Dram Sesler 7.0 6,024

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Sesler 4.8 18,564
1991 Komedi Sesler 6.3 4,216
1991 Aksiyon Sesler 4.3 8,016

Aldanış
1991 Gerilim Sesler 6.1 5,786

Katil Ruh
1991 Korku Sesler 5.5 3,215

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sesler 7.2 131,933

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Sesler 6.5 6,208

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Sesler 5.7 5,248

Joe Yanardağa Karşı
1990 Komedi Sesler 5.8 30,898

Gizli İlişkiler
1990 Suç Sesler 6.5 15,032

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Sesler 5.9 69,354

Rakip Kardeşler
1990 Komedi Sesler 5.4 1,994

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Sesler 5.9 20,346

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Sesler 6.4 25,080

Mavi Savaşçı
1989 Aksiyon Sesler 5.6 9,294

Düşler Tarlası
1989 Dram Sesler 7.5 96,561

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Sesler 6.6 44,008

Kuru Beyaz Bir Mevsim
1989 Dram Sesler 7.0 3,646

Zafer
1989 Dram Sesler 7.9 110,740
1989 Komedi Sesler 6.3 3,648
1989 Dram Sesler    

Çocuk Oyunu
1988 Korku Sesler 6.6 72,258

Kızıl Ateş
1988 Aksiyon Sesler 6.1 56,631
1988 Dram Sesler 6.8 12,834
1988 Komedi Sesler 4.3 2,584
1988 Macera Sesler 4.9 7,522
1988 Dram Sesler 6.0 2,638
1987 Suç Sesler 6.5 3,506

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Sesler 6.5 95,215

Haberler
1987 Komedi Sesler 7.2 23,629
1987 Komedi Sesler 6.8 44,850

Koşan Adam
1987 Aksiyon Sesler 6.7 125,942
1987 Belgesel Sesler 7.8 986
1987 Komedi Sesler 4.7 8,496
1987 Biyografi Sesler 6.8 24,078
1987 Komedi Sesler 5.4 763
1987 Komedi Sesler 5.2 2,272
1986 Animasyon Sesler 7.2 38,566
1986 Aksiyon Sesler 6.9 251,626

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Sesler 6.9 23,269
1986 Macera Sesler 5.6 11,925
1986 Dram Sesler 7.1 12,167

Dans Tutkunları
1985 Dram Sesler 6.1 7,561

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.4 132,720
1985 Komedi Sesler 5.4 826
1985 Aksiyon Sesler 7.2 32,049

Gizli Aşık
1985 Komedi Sesler 6.6 5,516
1985 Komedi Sesler 4.6 950

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Sesler 6.8 15,064

Sosyete Polisi
1984 Aksiyon Sesler 7.3 143,656
1984 Komedi Sesler 3.6 4,701

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Sesler 7.4 47,339
1983 Komedi Sesler 7.2 28,932

48 Saat
1982 Aksiyon Sesler 6.9 60,504

Rocky 3
1982 Dram Sesler 6.8 146,427
1982 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 893

Rambo
1982 Aksiyon Sesler 7.7 194,457
1982 Aile Sesler 7.5 21,481
1982 Animasyon Sesler 7.6 31,610
1982 Suç Sesler 6.5 2,265
1982 Suç Sesler 5.5 965

İnsafsız
1981 Aksiyon Sesler 6.3 4,576

Ölüm Bataklığı
1981 Macera Sesler 7.2 13,637
1981 Suç Sesler 6.4 5,545

Yolun Sonu
1981 Aksiyon Sesler 6.2 29,362

Hayata dönüs
1980 Dram Sesler 7.5 1,114

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Sesler 8.2 275,914

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Sesler 5.2 12,915
1980 Fantastik Sesler 5.1 10,453

Ada
1980 Aksiyon Sesler 5.3 3,048

Orada Olmak
1979 Komedi Sesler 8.0 58,476

Rocky 2
1979 Dram Sesler 7.2 162,185
1979 Komedi Sesler 5.9 388

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 Suç Sesler 7.4 26,397
1979 Western Sesler    
1979 Belgesel Sesler 8.2 2,879
1979 Komedi Sesler 5.6 963

Pembe Panterin İntikamı
1978 Komedi Sesler 6.7 16,429

Konvoy
1978 Komedi Sesler 6.3 13,081

Fezada Çarpışanlar
1978 Aksiyon Sesler 3.9 4,962

Yıkılış
1976 Aksiyon Sesler 6.9 15,771

Kırık Kalpler Geçidi
1975 Gizem Sesler 6.8 5,309
1975 Dram Sesler 7.4 795
1973 Komedi Sesler 7.2 6,119
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,698) Shameless (3,690) Bodyguard (2,312) Castle Rock (1,962) The First (1,570) Fear the Walking Dead (1,317) La Casa de Papel (1,079) The 100 (1,059) Friends (752) Suits (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018