Giriş Kayıt
Allyson Mitchell

Allyson Mitchell


Allyson Mitchell,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Define Gezegeni
2002 Animasyon Çeşitli 7.2 90,627

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Çeşitli 6.9 92,636

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Çeşitli 7.4 161,030
1999 Animasyon Çeşitli 7.3 182,426

Herkül
1997 Animasyon Çeşitli 7.3 182,639

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Çeşitli 6.9 127,894
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019