Giriş Kayıt
Fernanda Mistral

Fernanda Mistral


Oyuncu

Fernanda Mistral, Arjantin doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Arjantin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kamçatka
2002 Dram Oyuncu 7.2 3,052

Vahşi Güzel
1998 Müzikal Oyuncu 7.4 1,874
1978 Suç Oyuncu 7.2 213
1963 Dram Oyuncu 6.6 35
1963 Dram Oyuncu 5.5 33
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019