Giriş Kayıt
John Misto

John Misto (66)


Senarist

John Joseph Misto, 13 Ekim 1952 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu senarist.

A Country Practice (1981) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Joseph Misto
Doğum Tarihi: 13 Ekim 1952
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 58 Dram Senarist 6.6 408
2002 50 Dram Senarist 6.4 251
1989 Dram Senarist 7.1 94
1988 36 Aile Senarist 6.2 22
1981 Dram Senarist 6.8 348
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018