Giriş Kayıt
David Mink

David Mink


Sanat Bölümü

David Mink, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Dave Mink
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 28,467
1994 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 6,610
1993 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 6,525
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 12,369
1987 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 26,826
Dizi Altyazıları
Origin (3,401) Narcos: Mexico (2,774) The Big Bang Theory (2,003) Titans (1,961) Supernatural (1,808) Doctor Who (1,562) The Last Ship (1,301) Outlander (1,221) The Last Kingdom (1,180) The Flash (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018