Giriş Kayıt
Vanessa Lachey

Vanessa Lachey (42)


Oyuncu

Vanessa Joy Minnillo, 09 Kasım 1980 Clark Air Force Base, Filipinler doğumlu oyuncu.

2011 yılının Temmuz ayında Nick Lachey ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Acaip Bi Film (2008), Dads (2013), Truth Be Told (2015), A Twist of Christmas (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Vanessa Joy Minnillo
Doğum Tarihi: 09 Kasım 1980
Doğum Yeri: Clark Air Force Base, Filipinler
Diğer Bir İsmi: Vanessa Minnillo
Takma İsmi: Nessa
Burcu: Akrep
Web Sitesi: |
Boyu: 1.7 m
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Reality-TV Oyuncu 5.3 323
2021 Suç Oyuncu    
2021 Oyuncu 5.9 28
2020 Dram Oyuncu 6.4 314
2020 Reality-TV Oyuncu 5.6 66
2019 Reality-TV Oyuncu 5.2 6
2019 Romantik Oyuncu 5.7 210
2019 Komedi Oyuncu 6.9 4,275
2018 38 Romantik Oyuncu 6.3 879

Tatlı Telaş
2018 Game-Show Oyuncu 7.0 1,588
2016 Komedi Oyuncu 6.6 16
2015 Komedi Oyuncu 5.8 1,405
2013 Komedi Oyuncu 5.4 6,884
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,250
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 74,054

Acaip Bi Film
2008 28 Komedi Oyuncu 1.9 91,909
2008 Komedi Oyuncu 6.6 7,888

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 27 Aksiyon Oyuncu 5.6 267,156
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,080
2005 Komedi Oyuncu 6.4 2,420
2005 25 Belgesel Oyuncu 7.6 1,248
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,565
1998 News Oyuncu 3.1 2,225
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,245
1996 News Oyuncu 3.2 857
1994 News Oyuncu 3.3 901
1992 Reality-TV Oyuncu 5.1 4,087

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.4 7,827
1981 News Oyuncu 3.5 2,522
1952 News Oyuncu 4.6 2,225
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022