Giriş Kayıt
Omi Minami

Omi Minami (54)


Oyuncu

Omi Minami, 13 Temmuz 1968 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Gümüş Saçlı Agito (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1968
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Oumi Minami
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 6.3 798
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 2,160
2012 44 Animasyon Oyuncu 5.4 272
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 66
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 201
2006 Animasyon Oyuncu 8.7 69,000
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 1,226
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 15,470

Gümüş Saçlı Agito
2006 38 Animasyon Oyuncu 6.3 4,718
2006 Animasyon Oyuncu 7.5 1,509
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 11,807
2003 Animasyon Oyuncu 7.5 30
2003 Animasyon Oyuncu 6.8 351
2002 Animasyon Oyuncu 5.9 58
2002 Animasyon Oyuncu 6.5 83
2001 33 Animasyon Oyuncu 6.5 217
2001 Animasyon Oyuncu 7.0 293
2000 Animasyon Oyuncu 7.6 1,377
1999 Animasyon Oyuncu 7.2 46
1999 Animasyon Oyuncu 7.1 257
1998 30 Animasyon Oyuncu 6.5 283
1998 Animasyon Oyuncu 7.2 58
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 495
1992 24 Animasyon Oyuncu 5.5 362
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022