Giriş Kayıt
Masafumi Mima

Masafumi Mima


Sesler, Müzisyen

Masafumi Mima, Japonya doğumlu sesler, müzisyen.

Doğum Yeri: Japonya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Sesler 6.2 519
2016 Animasyon Sesler 7.3 2,746
2015 Animasyon Sesler 6.1 849
2015 Animasyon Sesler 7.8 437
2015 Animasyon Sesler 5.4 47
2014 Animasyon Sesler 6.8 1,175

Yenilmezler Gizli Dosya: Kara Dul & Cezalandırıcı
2014 Animasyon Sesler 5.8 3,588
2013 Animasyon Sesler 8.8 101,895
2013 Animasyon Müzik 7.7 194
2013 Animasyon Sesler 5.6 785

Kyurem Adalet Kılıçına Karşı
2012 Animasyon Sesler 5.7 838
2012 Animasyon Sesler 8.3 3,318
2011 Animasyon Sesler 6.0 601
2011 Animasyon Sesler 7.6 850
2011 Animasyon Sesler 7.1 3,583
2011 Animasyon Sesler 6.8 1,141

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 Animasyon Sesler 6.2 1,142
2009 Animasyon Sesler 6.7 1,140
2009 Animasyon Sesler 7.5 141
2009 Animasyon Sesler 6.5 1,402
2009 Animasyon Sesler 9.0 79,723
2008 Animasyon Sesler 6.1 105
2008 Animasyon Sesler 6.9 282
2008 Animasyon Sesler 6.3 1,392
2008 Animasyon Sesler 6.9 51
2008 Animasyon Sesler 7.3 40
2008 Animasyon Sesler 8.0 617
2008 Animasyon Sesler 6.6 515
2007 Animasyon Sesler 8.0 184
2007 Animasyon Sesler 8.2 1,778
2007 Animasyon Sesler 6.5 2,149
2007 Animasyon Sesler 7.2 4,073

Paprika
2006 Animasyon Sesler 7.7 57,654
2006 Animasyon Sesler 6.1 1,191
2006 Animasyon Sesler 5.9 228
2005 Animasyon Sesler 7.8 1,088

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 Animasyon Sesler 7.5 9,179
2005 Animasyon Sesler 7.0 3,103
2005 Animasyon Sesler 6.7 144
2005 Animasyon Sesler 8.0 27
2004 Animasyon Sesler 6.1 2,515

Metal Simyacı
2003 Animasyon Sesler 8.6 51,734

Tokyo Tanrıları
2003 Macera Sesler 7.9 24,678
2003 Animasyon Sesler 5.9 2,876
2002 Animasyon Sesler 7.3 315
2002 Animasyon Sesler 7.8 819
2002 Animasyon Sesler 7.4 3,708
2002 Animasyon Sesler 6.6 404
2001 Animasyon Sesler    
2001 Animasyon Sesler 7.9 18,553

Metropolis
2001 Macera Sesler 7.3 18,594
2001 Animasyon Sesler 7.8 779
2001 Animasyon Sesler 7.3 348
2000 Animasyon Sesler 6.5 2,664
2000 Animasyon Sesler 7.7 25,899
2000 Animasyon Sesler 7.8 1,125
2000 Animasyon Sesler 5.7 10,953

Pokemon 3
2000 Animasyon Sesler    
2000 Animasyon Sesler 8.0 3,387
1999 Animasyon Sesler 6.0 17,803
1999 Sesler 5.9 54
1998 Animasyon Sesler 7.9 3,073
1998 Animasyon Sesler 7.5 26,861
1998 Animasyon Sesler 8.4 1,748
1998 Animasyon Sesler 6.0 204

Mükemmel Mavi
1997 Animasyon Sesler 7.9 39,962
1997 Animasyon Sesler 6.9 1,538
1995 Animasyon Sesler 6.3 158
1995 Animasyon Sesler 7.1 958
1994 Animasyon Sesler 7.9 3,172
1989 Aile Sesler 7.2 6,084
1989 Animasyon Sesler 6.9 495
1988 Animasyon Sesler 8.1 131,457
1987 Animasyon Sesler 7.2 2,234
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018