Giriş Kayıt
Masafumi Mima

Masafumi Mima


Sesler, Müzisyen

Masafumi Mima, Japonya doğumlu sesler, müzisyen.

Doğum Yeri: Japonya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Sesler 6.2 548
2016 Animasyon Sesler 7.3 2,806
2015 Animasyon Sesler 6.1 878
2015 Animasyon Sesler 7.8 446
2015 Animasyon Sesler 5.4 47
2014 Animasyon Sesler 6.8 1,201

Yenilmezler Gizli Dosya: Kara Dul & Cezalandırıcı
2014 Animasyon Sesler 5.8 3,632
2013 Animasyon Sesler 8.8 103,645
2013 Animasyon Müzik 7.7 194
2013 Animasyon Sesler 5.6 808

Kyurem Adalet Kılıçına Karşı
2012 Animasyon Sesler 5.7 863
2012 Animasyon Sesler 8.3 3,397
2011 Animasyon Sesler 5.9 619
2011 Animasyon Sesler 7.6 876
2011 Animasyon Sesler 7.1 3,651
2011 Animasyon Sesler 6.8 1,166

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 Animasyon Sesler 6.2 1,175
2009 Animasyon Sesler 6.7 1,147
2009 Animasyon Sesler 7.5 143
2009 Animasyon Sesler 6.5 1,442
2009 Animasyon Sesler 9.0 81,471
2008 Animasyon Sesler 6.1 107
2008 Animasyon Sesler 6.9 288
2008 Animasyon Sesler 6.3 1,428
2008 Animasyon Sesler 6.9 52
2008 Animasyon Sesler 7.3 40
2008 Animasyon Sesler 8.0 619
2008 Animasyon Sesler 6.6 537
2007 Animasyon Sesler 8.0 187
2007 Animasyon Sesler 8.2 1,799
2007 Animasyon Sesler 6.5 2,207
2007 Animasyon Sesler 7.2 4,108

Paprika
2006 Animasyon Sesler 7.7 58,401
2006 Animasyon Sesler 6.1 1,652
2006 Animasyon Sesler 6.3 258
2005 Animasyon Sesler 7.8 1,108

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 Animasyon Sesler 7.5 9,292
2005 Animasyon Sesler 7.0 3,152
2005 Animasyon Sesler 6.7 145
2005 Animasyon Sesler 8.0 27
2004 Animasyon Sesler 6.1 2,569

Metal Simyacı
2003 Animasyon Sesler 8.6 52,431

Tokyo Tanrıları
2003 Macera Sesler 7.9 25,056
2003 Animasyon Sesler 5.9 2,925
2002 Animasyon Sesler 7.3 316
2002 Animasyon Sesler 7.8 822
2002 Animasyon Sesler 7.4 3,745
2002 Animasyon Sesler 6.6 405
2001 Animasyon Sesler    
2001 Animasyon Sesler 7.9 18,762

Metropolis
2001 Macera Sesler 7.3 18,686
2001 Animasyon Sesler 7.8 797
2001 Animasyon Sesler 7.3 350
2000 Animasyon Sesler 6.5 2,716
2000 Animasyon Sesler 7.7 26,118
2000 Animasyon Sesler 7.8 1,142
2000 Animasyon Sesler 5.7 11,101

Pokemon 3
2000 Animasyon Sesler    
2000 Animasyon Sesler 7.9 3,450
1999 Animasyon Sesler 6.0 17,993
1999 Sesler 5.9 54
1998 Animasyon Sesler 7.9 3,113
1998 Animasyon Sesler 7.5 26,861
1998 Animasyon Sesler 8.4 1,779
1998 Animasyon Sesler 6.0 205

Mükemmel Mavi
1997 Animasyon Sesler 7.9 40,734
1997 Animasyon Sesler 6.9 1,552
1995 Animasyon Sesler 6.3 160
1995 Animasyon Sesler 7.1 968
1994 Animasyon Sesler 7.9 3,181
1989 Aile Sesler 7.2 6,121
1989 Animasyon Sesler 6.9 508
1988 Animasyon Sesler 8.1 132,885
1987 Animasyon Sesler 7.2 2,289
Dizi Altyazıları
Arrow (3,062) The Flash (2,496) Vikings (2,362) Doctor Who (1,527) Outlander (1,360) Supernatural (944) Titans (915) Supergirl (874) La Casa de Papel (864) The Big Bang Theory (846)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018