Giriş Kayıt
Melanie Mills

Melanie Mills


Makyaj, Oyuncu

Melanie Mills, makyaj, oyuncu.

Efsane Haberci (2004), Dancing with the Stars (2005), Unsolved Mysteries (1987), The Big Empty (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: 'Glitter' Mel Mills | Melanie Mills-Bell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Reality-TV Makyaj 6.1 619
2012 Talk-Show Oyuncu 6.5 196
2010 Komedi Makyaj 6.9 16,242
2010 Makyaj 6.8 1,643
2008 Aksiyon Makyaj 5.8 1,443

Yaratık
2006 Komedi Makyaj 3.7 105
2006 Komedi Makyaj 6.3 533
2005 Aile Makyaj 4.8 8,845
2005 Dram Makyaj 5.3 167

Efsane Haberci
2004 Komedi Makyaj 7.2 300,485

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 Komedi Makyaj 4.5 8,740

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Makyaj 4.9 110,373
2003 Romantik Makyaj 6.2 3,783
2003 Komedi Makyaj 6.1 3,689
2003 Gerilim Makyaj 4.3 570
2000 Dram Makyaj 6.2 2,250

Şeker Adamın Laneti 3
1999 Korku Makyaj 4.0 4,142

Tılsım 2
1999 Fantastik Makyaj 5.1 6,552
1999 Gerilim Makyaj 4.5 322
1998 Komedi Makyaj 8.1 135,615

Dişci 2
1998 Korku Makyaj 4.4 2,976
1987 Suç Makyaj 8.4 3,590
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,951) Arrow (1,574) Outlander (1,254) Supernatural (1,097) Better Call Saul (918) Titans (889) La Casa de Papel (864) The Last Ship (862) Doctor Who (793) Kidding (641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018