Giriş Kayıt
Melanie Mills

Melanie Mills


Makyaj, Oyuncu

Melanie Mills, makyaj, oyuncu.

Efsane Haberci (2004), Dancing with the Stars (2005), Unsolved Mysteries (1987), The Big Empty (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: 'Glitter' Mel Mills | Melanie Mills-Bell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Reality-TV Makyaj 6.1 622
2012 Talk-Show Oyuncu 6.6 203
2010 Komedi Makyaj 6.9 16,481
2010 Makyaj 6.8 1,650
2008 Aksiyon Makyaj 5.8 1,464

Yaratık
2006 Komedi Makyaj 3.8 107
2006 Komedi Makyaj 6.3 535
2005 Aile Makyaj 4.8 8,896
2005 Dram Makyaj 5.2 168

Efsane Haberci
2004 Komedi Makyaj 7.2 303,373

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 Komedi Makyaj 4.5 8,851

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Makyaj 4.9 111,092
2003 Romantik Makyaj 6.2 3,815
2003 Komedi Makyaj 6.1 3,719
2003 Gerilim Makyaj 4.3 577
2000 Dram Makyaj 6.2 2,277

Şeker Adamın Laneti 3
1999 Korku Makyaj 4.1 4,214

Tılsım 2
1999 Fantastik Makyaj 5.1 6,629
1999 Gerilim Makyaj 4.5 322
1998 Komedi Makyaj 8.1 137,113

Dişci 2
1998 Korku Makyaj 4.4 3,017
1987 Suç Makyaj 8.3 3,652
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019