Giriş Kayıt
Alley Mills

Alley Mills (67)


Oyuncu

Alley Mills, 09 Mayıs 1951 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

The Wonder Years (1988), Going Berserk (1983), Appetite for Love (2016), A Golden Christmas (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1951
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Alison Mills | Allison Mills
Burcu: Boğa
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 66 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.3 908
2015 Dram Oyuncu 6.7 398
2012 61 Belgesel Oyuncu 6.9 355
2011 60 Komedi Oyuncu 5.7 362
2011 60 Komedi Oyuncu 4.4 200
2009 58 Komedi Oyuncu 5.7 813
2002 51 Dram Oyuncu 6.8 164
2002 51 Komedi Oyuncu 4.0 365
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,562
1996 Komedi Oyuncu 6.6 28,140
1993 Dram Oyuncu 6.7 8,613
1992 41 Dram Oyuncu    
1988 Komedi Oyuncu 8.3 30,842

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,234
1985 Suç Oyuncu    
1983 32 Komedi Oyuncu 5.3 1,263
1981 Dram Oyuncu 8.2 5,973
Film Altyazıları
Upgrade (12,233) Tag (6,566) Deadpool 2 (6,448) Avengers: Infinity War (3,442) Skyscraper (2,619) The Endless (2,335) Adrift (2,124) Down a Dark Hall (887) Ah-ga-ssi (862) Bad Samaritan (822)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,204) The 100 (2,175) La casa de papel (2,161) Better Call Saul (2,129) Suits (1,588) Yellowstone (1,272) Black Mirror (1,156) Friends (1,138) Vikings (1,126) Westworld (1,048)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018