Giriş Kayıt
Alley Mills

Alley Mills (67)


Oyuncu

Alley Mills, 09 Mayıs 1951 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

1993 yılının Nisan ayında Orson Bean ile evlendi.

The Wonder Years (1988), Appetite for Love (2016), Going Berserk (1983), A Golden Christmas (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1951
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Alison Mills | Allison Mills
Burcu: Boğa
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 66 Komedi Oyuncu 7.5 29
2016 Komedi Oyuncu 6.3 1,244
2015 Dram Oyuncu 6.7 398
2012 61 Belgesel Oyuncu 6.9 355
2011 60 Komedi Oyuncu 5.8 470
2011 60 Komedi Oyuncu 4.7 213
2009 58 Komedi Oyuncu 5.8 920
2002 51 Dram Oyuncu 6.6 173
2002 51 Komedi Oyuncu 3.9 379
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,586
1996 Komedi Oyuncu 6.6 28,520
1993 Dram Oyuncu 6.7 8,711
1992 41 Dram Oyuncu 7.2 77
1988 Komedi Oyuncu 8.3 31,006

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,279
1985 Suç Oyuncu 6.7 303
1983 32 Komedi Oyuncu 5.4 1,394
1981 Dram Oyuncu 8.1 6,063
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018