Giriş Kayıt
Alley Mills

Alley Mills (67)


Oyuncu

Alley Mills, 09 Mayıs 1951 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

1993 yılının Nisan ayında Orson Bean ile evlendi.

The Wonder Years (1988), Appetite for Love (2016), Going Berserk (1983), A Golden Christmas (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1951
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Alison Mills | Allison Mills
Burcu: Boğa
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 66 Komedi Oyuncu 7.6 30
2016 Komedi Oyuncu 6.3 1,305
2015 Dram Oyuncu 6.7 561
2012 61 Belgesel Oyuncu 6.7 425
2011 60 Komedi Oyuncu 5.9 491
2011 60 Komedi Oyuncu 4.7 213
2009 58 Komedi Oyuncu 5.8 952
2002 51 Dram Oyuncu 6.6 173
2002 51 Komedi Oyuncu 3.9 381
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,638
1996 Komedi Oyuncu 6.6 29,849
1993 Dram Oyuncu 6.7 8,794
1992 41 Dram Oyuncu 7.2 79
1988 Komedi Oyuncu 8.3 31,237

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,320
1985 Suç Oyuncu 6.7 305
1983 32 Komedi Oyuncu 5.4 1,400
1981 Dram Oyuncu 8.1 6,125
Film Altyazıları
Roma (5,319) The House with a Clock in Its Walls (4,533) Venom (3,727) First Man (2,623) Bird Box (2,546) A Simple Favor (2,156) Backtrace (1,535) Lukas (1,472) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,370) The Predator (1,157)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,111) Vikings (3,338) The Flash (2,168) Arrow (1,990) Outlander (1,086) Friends (1,085) La Casa de Papel (1,083) The Protector (1,075) The Big Bang Theory (882) Black Mirror (811)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018