Giriş Kayıt
Sue Milliken

Sue Milliken


Yapımcı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Susan Kathleen Milliken, Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu yapımcı, oyuncu, yapım yöneticisi.

The Odd Angry Shot (1979), Sirenler (1994), Siyah Kaftan (1991), Cennet Yolu (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Susan Kathleen Milliken
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Senarist
Yapımcı
7.4 451
2009 Belgesel Oyuncu 6.8 17
2006 Suç Yapımcı 5.7 242
1999 Komedi Çeşitli 5.8 773
1999 Macera Yapımcı 8.3 29,753

Cennet Yolu
1997 Dram Yapımcı 6.8 4,703

Sirenler
1994 Komedi Yapımcı 5.8 9,047

Siyah Kaftan
1991 Macera Yapımcı 7.1 5,834
1979 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.8 936
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,846) Daredevil (2,704) Shameless (2,405) The Flash (2,049) Better Call Saul (2,005) Arrow (1,620) The Big Bang Theory (1,465) La Casa de Papel (1,061) Manifest (966) Black Mirror (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018