Giriş Kayıt
Sam Miller

Sam Miller (60)


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Sam Miller, 28 Eylül 1962 Saxmundham, Suffolk, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, oyuncu, yapımcı.

Janine Wood ile evlendi.

Luther (2010), Snowpiercer (2020), Fortitude (2015), I May Destroy You (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Eylül 1962
Doğum Yeri: Saxmundham, Suffolk, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen 5.8 207
2021 Dram Yönetmen 6.3 230
2020 Dram Yönetmen
Yapımcı
8.1 17,168
2020 Aksiyon Yönetmen 6.9 55,285
2017 Dram Yönetmen 5.8 1,186
2017 Suç Yapımcı
Yönetmen
6.3 2,508
2015 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.3 21,920
2014 52 Suç Yönetmen 5.6 20,833
2014 Macera Yönetmen 8.2 105,478
2013 Suç Yönetmen 7.0 5,904
2012 Gerilim Yönetmen 7.6 1,661
2010 Dram Yönetmen 7.7 1,572
2010 Suç Yönetmen 8.4 137,288
2009 Komedi Yönetmen 7.2 102
2008 Suç Yönetmen 7.3 1,053
2006 44 Dram Oyuncu
Yönetmen
7.3 808
2006 Komedi Yönetmen 7.5 4,462
2005 43 Dram Yönetmen 5.2 664
2002 Dram Yönetmen 8.3 16,721
2000 Suç Yönetmen 7.9 5,880
1998 36 Romantik Yönetmen 5.9 942
1997 35 Dram Oyuncu 7.3 9,420
1988 26 Dram Oyuncu 5.5 522
1984 Suç Yönetmen
Oyuncu
6.7 3,761
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022