Giriş Kayıt
Ken Miller

Ken Miller


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Ken Miller, oyuncu yönetmeni, casting.

The Big Bang Theory (2007), İki Buçuk Adam (2003), Malcolm in The Middle 1 (2000), Boston Legal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Casting 6.7 7,053
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 4,480
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 5,335
2014 Komedi Casting 6.2 1,859
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 11,462

Anne
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 22,646
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 5,537
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 1,884
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 20,609
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 411
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 816
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 18,444
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.3 4,397
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.2 621,742
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 39,435
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 38,672
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 24
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 75

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 222,725
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.9 7,224
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 79

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 106,780

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 27,084
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 26,102
1995 Aksiyon Casting 6.6 14,737
Film Altyazıları
Roma (5,319) The House with a Clock in Its Walls (4,533) Venom (3,727) First Man (2,623) Bird Box (2,546) A Simple Favor (2,156) Backtrace (1,535) Lukas (1,472) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,370) The Predator (1,157)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,111) Vikings (3,338) The Flash (2,168) Arrow (1,990) Outlander (1,086) Friends (1,085) La Casa de Papel (1,083) The Protector (1,075) The Big Bang Theory (882) Black Mirror (811)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018