Giriş Kayıt
Ken Miller

Ken Miller


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Ken Miller, oyuncu yönetmeni, casting.

The Big Bang Theory (2007), İki Buçuk Adam (2003), Malcolm in The Middle 1 (2000), Boston Legal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Casting 6.7 6,718
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 3,972
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 4,908
2014 Komedi Casting 6.2 1,810
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 11,338

Anne
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 21,483
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 5,387
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 1,681
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 20,145
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.5 399
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 796
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 18,323
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.4 4,127
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.2 607,956
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 38,991
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 38,289
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 73

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 219,340
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.0 67

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 105,837

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 26,645
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 25,799
1995 Aksiyon Casting 6.6 14,520
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,055) The 100 (2,374) La casa de papel (1,779) Castle Rock (1,717) Preacher (1,335) Sharp Objects (1,330) The Sinner (1,118) Vikings (928) Westworld (749) Friends (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018