Giriş Kayıt
Ken Miller

Ken Miller


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Ken Miller, oyuncu yönetmeni, casting.

The Big Bang Theory (2007), İki Buçuk Adam (2003), Malcolm in The Middle 1 (2000), Boston Legal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Casting 6.7 6,887
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 4,373
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 5,116
2014 Komedi Casting 6.2 1,838
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 11,391

Anne
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 22,114
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 5,492
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 1,873
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 20,401
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 410
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 796
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 18,387
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.3 4,372
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.2 614,372
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 39,261
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 38,486
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 24
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 75

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 221,582
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.9 7,191
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.0 78

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 106,374

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 26,866
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 25,944
1995 Aksiyon Casting 6.6 14,630
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018