Giriş Kayıt
Glen David Miller

Glen David Miller (48)


Görsel Efekt, Animasyon

Glen David Miller, 21 Temmuz 1970 doğumlu görsel efekt, animasyon.

Karanlık Yakında (2010), Children of the Corn (2009), Hardware Wars (1978), Camel Spiders (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1970
Diğer Bir İsmi: Glen Miller
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Korku Görsel Efekt 2.4 1,622

Karanlık Yakında
2010 40 Suç Görsel Efekt 5.2 15,275

Yukarı Bakma
2009 39 Korku Görsel Efekt 3.1 1,426
2009 39 Korku Görsel Efekt 3.9 5,142
2009 39 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 12,943
2004 34 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 281,156

Dahi Çocuk
2001 31 Animasyon Görsel Efekt 6.0 27,783

Yeraltı Canavarı 3
2001 31 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 14,312
1999 29 Macera Görsel Efekt 7.3 196,620
1998 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
7.2 1,642

Hayaletler
1998 28 Korku Görsel Efekt 5.4 18,153

Titanik
1997 27 Dram Görsel Efekt 7.8 937,118
1996 26 Macera Görsel Efekt 6.5 13,360
1996 Aile Görsel Efekt 5.6 243
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 5,543
1978 8 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 1,735
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019