Giriş Kayıt
Dennis Miller

Dennis Miller (81)


Oyuncu

Dennis Miller, 01 Ocak 1937 Hobart, Tasmania, Avustralya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1937
Doğum Yeri: Hobart, Tasmania, Avustralya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 697
1989 Dram Oyuncu 7.1 94

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 51 Dram Oyuncu 6.9 8,111
1988 51 Aile Oyuncu 6.2 22
1986 49 Oyuncu 6.8 8
1985 Oyuncu 7.8 58
1985 Aile Oyuncu 4.7 6
1983 46 Komedi Oyuncu 6.1 110
1981 Dram Oyuncu 6.8 348
1976 39 Macera Oyuncu 6.0 125
1976 39 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,063
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,186) Origin (3,614) Supernatural (3,195) The Big Bang Theory (3,189) Titans (1,806) Doctor Who (1,784) The Last Ship (1,329) Better Call Saul (1,162) Outlander (1,152) La Casa de Papel (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018