Giriş Kayıt
Dennis Miller

Dennis Miller (82)


Oyuncu

Dennis Miller, 01 Ocak 1937 Hobart, Tasmania, Avustralya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1937
Doğum Yeri: Hobart, Tasmania, Avustralya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 714
1989 Dram Oyuncu 7.2 97

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 51 Dram Oyuncu 6.9 8,194
1988 51 Aile Oyuncu 6.2 22
1986 49 Oyuncu 6.8 8
1985 Oyuncu 7.8 58
1985 Aile Oyuncu 4.7 6
1983 46 Komedi Oyuncu 6.1 110
1981 Dram Oyuncu 6.8 359
1976 39 Macera Oyuncu 5.9 126
1976 39 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,072
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019