Giriş Kayıt
Dean Miller

Dean Miller (79)


Oyuncu

Dean Stuhlmueller, 01 Kasım 1924 Hamilton, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

"December Bride" (1954) yapımıyla biliniyor.

Dean Miller, 13 Ocak 2004 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Dean Stuhlmueller
Doğum Tarihi: 01 Kasım 1924
Ölüm Tarihi: 13 Ocak 2004
Doğum Yeri: Hamilton, Ohio, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 29 Müzikal Oyuncu 6.4 532
1953 29 Komedi Oyuncu 6.0 1,551
1953 29 Romantik Oyuncu 5.6 519
1952 28 Komedi Oyuncu 5.7 379
1952 28 Komedi Oyuncu 5.9 199
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,830) Black Mirror (1,877) The 100 (1,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,751) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,688) The Big Bang Theory (1,510) Shingeki no kyojin (1,391)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019