Giriş Kayıt
Christopher Miller

Christopher Miller


Kameraman, Oyuncu, Yönetmen

Christopher Miller, kameraman, oyuncu, yönetmen.

Küçük Gün Işığım (2006), Mulholland Çıkmazı (2001), Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler (2005), Hayalimdeki Aşk (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chris Miller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.2 3,766
2017 Korku 0 5.6 2,364
2015 Komedi 0 6.6 71,159

Çakma Polisler
2014 Komedi 0 6.4 121,136
2014 Aksiyon 0 7.5 50,615

Aşk
2013 Dram 0 8.0 461,836

Pırıltılı Hayatlar
2013 Biyografi 0 5.6 77,424
2013 Biyografi 0 6.2 35,734

Hayalimdeki Aşk
2012 Komedi 0 7.2 90,594

Muppetlar
2011 Komedi 0 7.1 82,460

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi 0 7.2 83,474

Aklı Havada
2009 Dram 0 7.4 299,600
2009 Komedi 0 5.1 15,323

Sınırı Geçmek
2009 Dram 0 6.7 21,745

Küçük Gün Işığım
2006 Komedi 0 7.8 407,395

Ölü Kız
2006 Dram 0 6.7 13,807
2005 Komedi 0 5.2 258

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Komedi 0 7.6 205,415
2005 Suç Yönetmen
Oyuncu
5.4 317

Mutlu Sonlar
2005 Komedi 0 6.4 8,645

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 Komedi 0 4.5 8,964
2003 Suç 0 6.6 20,301

Cesetler Evi
2003 Korku 0 6.1 68,873

Prozac Toplumu
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 16,222

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram 0 8.0 288,862
2001 Gerilim Çeşitli 5.8 1,704

Zor Perşembe
1998 Aksiyon Kameraman 7.2 15,970
1998 Komedi 0 6.3 322
1997 Komedi Kameraman 6.4 7,638
1996 Dram 0
Kameraman
4.7 633
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019