Giriş Kayıt
Butch Miller

Butch Miller (73)


Oyuncu

Robert Miller, 21 Ekim 1944 Wellington, Yeni Zellanda doğumlu oyuncu.

Royal Rumble (1989) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Miller
Doğum Tarihi: 21 Ekim 1944
Doğum Yeri: Wellington, Yeni Zellanda
Diğer Bir İsmi: Bushwacker Butch | Bushwhacker Butch
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,097
2001 57 Aksiyon Oyuncu    
1996 52 Komedi Oyuncu 4.5 3,764
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,083
1985 Aksiyon Oyuncu 7.4 142
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,173) Shameless (1,981) Fear the Walking Dead (1,678) Suits (1,448) Castle Rock (1,326) La Casa de Papel (1,194) Bodyguard (1,110) Mayans M.C. (1,032) The 100 (996) Friends (781)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018