Giriş Kayıt
Bruce Miller

Bruce Miller


Müzisyen, Müzisyen

Bruce Miller, Detroit, Michigan, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Frasier (1993), Becker (1998), The Odd Couple (2015), 'Til Death (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Müzik 6.4 7,824
2010 Komedi Müzik 7.4 32
2006 Komedi Müzik
Müzik
6.5 5,684
1998 Komedi Müzik 7.3 10,853
1993 Western Müzik 6.2 204
1993 Komedi Müzik 8.1 66,811
1992 Komedi Müzik 7.0 3,734
1990 Aksiyon Müzik 5.4 3,089
1989 Aksiyon Müzik 4.3 302

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 Aksiyon Müzik 5.4 33,715
1987 Suç Müzik 6.4 2,105
1987 Korku Müzik 5.2 1,241
1987 Dram Müzik 6.0 796
1987 Aksiyon Müzik 6.9 832
1984 Komedi Müzik 5.7 9,209

Şahin Tepesi
1981 Dram Müzik
Müzik
6.2 2,889
1981 Suç Müzik 6.8 2,855
1980 Komedi Müzik 5.1 2,766
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,021) Swamp Thing (1,664) Black Mirror (1,614) The Big Bang Theory (1,562) Shingeki no kyojin (1,513) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,189)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019