Giriş Kayıt
David Milch

David Milch (77)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

David S. Milch, 23 Mart 1945 Buffalo, New York, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

Rita Stern ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

True Detective (2014), Deadwood (2004), Deadwood (2019), NYPD Blue (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David S. Milch
Doğum Tarihi: 23 Mart 1945
Doğum Yeri: Buffalo, New York, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Senarist
Yapımcı
7.4 23,422
2014 Western Oyuncu 7.6 219
2014 Suç Senarist 8.9 570,238
2013 68 Belgesel 7.5 118
2013 68 Belgesel Oyuncu 6.7 2,595
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 5,910
2007 Dram Senarist
Yapımcı
7.0 4,882
2005 60 Belgesel Oyuncu 7.0 4,336
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,138
2004 Suç Yapımcı
Senarist
8.6 107,921
1997 Suç Çeşitli 8.2 2,291
1993 Suç Senarist
Yapımcı
Çeşitli
7.7 14,268
1986 Dram Oyuncu
7.1 5,671
1981 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.2 9,273
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022