Giriş Kayıt
Takashi Miike

Takashi Miike (58)


Yönetmen, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Takashi Miike, 24 Ağustos 1960 Yao, Japonya doğumlu yönetmen, oyuncu, yönetmen asistanı.

Ölüm Provası (1999), 13 Suikastçi (2010), Katil Ichi (2001), Üç Sıradışı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1960
Doğum Yeri: Yao, Japonya
Diğer Bir İsmi: Miike Dokomo
Burcu: Başak
Boyu: 1.64 m
9.6 (17 Oy)
  • Currently 191.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 58 Dram Yönetmen 5.4 288

Ölümsüz Kılıç
2017 57 Aksiyon Yönetmen 6.8 11,755
2017 57 Aksiyon Yönetmen 5.9 794
2016 56 Aksiyon Yönetmen 4.7 1,416
2015 55 Aksiyon Yönetmen 5.5 3,268
2015 55 Dram Yönetmen 6.5 165
2014 54 Aksiyon 6.4 95
2014 54 Korku Yönetmen 6.5 3,530
2014 54 Korku Yönetmen 6.1 982

Köstebek Şarkısı: Gizli Ajan Reiji
2013 53 Aksiyon Yönetmen 6.6 786

Katil Avı
2013 53 Gerilim Yönetmen 6.2 2,147

Zincirsiz
2012 52 Dram 8.4 1,191,674

Şeytanın Dersi
2012 52 Gerilim Senarist
Yönetmen
6.6 4,668
2012 52 Aksiyon 5.5 936
2012 52 Müzikal Yönetmen 6.4 643

Dava Vekili
2012 52 Suç Yönetmen 6.6 2,427
2011 51 Dram Yönetmen 6.0 361

Hara-Kiri: Bir Samurayın Ölümü
2011 51 Dram Yönetmen 7.4 6,540

13 Suikastçi
2010 50 Aksiyon Yönetmen 7.6 57,779
2010 50 Aksiyon Yönetmen 6.1 634
2010 Animasyon Oyuncu 8.4 129
2009 49 Aksiyon Yönetmen 7.3 3,973
2009 49 Aksiyon Yönetmen 6.1 1,701
2008 48 Bilim-Kurgu Yönetmen 6.0 345

Düello
2007 47 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.2 13,933
2007 47 Aksiyon Yönetmen 7.1 6,717
2007 47 Komedi Yönetmen 6.4 653
2007 47 Aksiyon Yönetmen 6.3 1,219
2006 46 Belgesel Oyuncu 8.5 17
2006 46 Aksiyon Yönetmen 7.2 480
2006 46 Yönetmen 6.0 39
2006 46 Aksiyon Yönetmen 5.2 138
2006 Korku Yönetmen 7.0 6,460

Aşkın 4.6 Milyar Yılı
2006 46 Dram Yönetmen 6.8 1,809

Otel
2005 45 Korku Oyuncu
5.9 157,476

Büyük Yokai Savaşı
2005 45 Macera Senarist
Yönetmen
6.5 2,160
2005 45 Fantastik Yönetmen 6.5 103

Neighbour No. 13
2005 45 Korku Oyuncu 6.5 1,096

Üç Sıradışı
2004 44 Korku Yönetmen 7.0 17,578
2004 44 Romantik Oyuncu 6.9 487
2004 44 Aksiyon Yönetmen 6.2 4,213
2004 44 Komedi Yönetmen 6.6 3,047

Cevapsız Arama
2003 43 Korku Yönetmen 6.2 15,686

Öküz Kafalı Zebani
2003 43 Suç Yönetmen 7.0 10,202
2003 43 Suç Yönetmen 7.2 330

Evrendeki Son Yaşam
2003 43 Komedi Oyuncu 7.6 10,456
2003 43 Aksiyon Yönetmen 7.0 576
2003 43 Suç Yönetmen 7.1 272
2002 42 Animasyon Oyuncu 5.7 642
2002 42 Suç Yönetmen 6.8 1,504
2002 42 Yönetmen 6.9 165
2002 42 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
7.1 1,714
2002 42 Aksiyon Yönetmen 6.5 372
2002 42 Komedi Yönetmen 5.8 2,164

Katil Ichi
2001 41 Aksiyon Yönetmen 7.1 48,218

Katakurilerin Sevinci
2001 41 Komedi Yönetmen 7.1 7,587
2001 41 Suç Yönetmen
Oyuncu
6.9 927
2001 41 Komedi Yönetmen 6.8 13,777
2001 41 Tarihi Yönetmen 4.6 57

Dead or Alive 2: Runaway
2000 40 Suç Yönetmen 6.9 3,219
2000 40 Suç Yönetmen 6.7 317
2000 Korku Yönetmen 7.0 625

Kayıp Ruhlar Şehri
2000 40 Suç Yönetmen 6.4 2,198

Ölüm Provası
1999 39 Dram Yönetmen 7.2 64,467
1999 39 Suç Yönetmen 6.9 6,922
1999 39 Yönetmen 5.7 303
1999 39 Suç Yönetmen 4.6 276

Ley Lines
1999 39 Suç Yönetmen 7.0 1,208

The Bird People in China
1998 38 Macera Yönetmen 7.6 4,204
1998 38 Komedi Yönetmen 7.1 453
1998 38 Suç Yönetmen 7.1 940
1998 38 Suç Yönetmen 4.8 420
1997 37 Komedi Yönetmen 6.0 1,647
1997 37 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
6.7 349
1997 37 Suç Yönetmen 7.2 1,955
1996 36 Aksiyon Yönetmen 7.1 3,352
1996 36 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
7.0 149
1996 36 Yönetmen 5.7 63
1995 35 Suç Yönetmen 6.7 1,822
1995 35 Aksiyon Yönetmen 6.5 212
1995 35 Yönetmen 5.1 63
1993 33 Aksiyon Yönetmen 6.1 304
1992 32 Aksiyon Yönetmen 6.1 28
1991 31 Yönetmen Asistanı 6.4 9
1990 30 Yönetmen Asistanı 6.8 447

Kara Yağmur
1989 29 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
8.0 2,627
1988 28 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 235
1988 28 Yönetmen Asistanı 7.4 52
1987 27 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 220
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019