Giriş Kayıt
Clément Michu

Clément Michu (79)


Oyuncu

Clément Michu, 27 Kasım 1936 Villeurbanne, Fransa doğumlu oyuncu.

"Commissaire Moulin" (1976) yapımıyla biliniyor.

Clément Michu, 21 Ekim 2016 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Kasım 1936
Ölüm Tarihi: 21 Ekim 2016
Doğum Yeri: Villeurbanne, Fransa
Diğer Bir İsmi: Clement Michu
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 72 Suç Oyuncu 6.7 5,362

Kaçış
1978 42 Komedi Oyuncu 6.4 864

Papaz kaçti
1973 37 Komedi Oyuncu 7.5 10,574

Kocam Hamile
1973 37 Komedi Oyuncu 5.7 512

Büyük Soytarı
1971 35 Komedi Oyuncu 7.3 5,580

Frenchie Efsanes
1971 35 Komedi Oyuncu 5.3 906

Şahane Oyun
1966 30 Komedi Oyuncu 8.0 13,791
1965 29 Komedi Oyuncu 5.3 10
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019