Giriş Kayıt
Joe Michalski

Joe Michalski


Sesler

Robert Josef Michalski, sesler.

Utanmaz (2011), Eastwick (2009), Great News (2017), Kevin from Work (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Josef Michalski
Diğer Bir İsmi: R. Joe Michalski | Joe Michalsky
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 7.0 3,718
2016 Belgesel Sesler 5.9 8,093
2016 Komedi Sesler 6.2 12
2016 Komedi Sesler 5.0 871
2016 Komedi Sesler 4.4 8
2016 Komedi Sesler 7.0 7
2015 Komedi Sesler 6.6 1,338
2014 Gerilim Sesler 5.8 3,858
2013 Dram Sesler 7.1 11,984
2012 Komedi Sesler 7.4 9,711
2011 Dram Sesler 7.8 21,621

Utanmaz
2011 Komedi Sesler 8.7 169,911
2010 Aksiyon Sesler 8.6 76,784
2010 Dram Sesler 7.5 3,692
2009 Dram Sesler 6.5 8,444

Diriliş: Vampir Avcısı
2007 Aksiyon Sesler 4.9 10,997

Avanaklar Mangası
2007 Aksiyon Sesler 3.5 10,209
2006 Suç Sesler 8.7 595,944

Vahşet Çetesi
2005 Korku Sesler 6.9 85,845
2004 Macera Sesler 8.4 454,281
2004 Dram Sesler 7.0 900
2003 Komedi Sesler 6.6 1,334

Cesetler Evi
2003 Korku Sesler 6.1 69,130

Entrika
2003 Suç Sesler 6.7 32,289
2002 Suç Sesler 6.9 16,772
2002 Komedi Sesler 8.0 58,984

Genç Canavar
2002 Bilim-Kurgu Sesler 3.3 2,803

Haydut
2001 Komedi Sesler 6.5 62,376

Balon çocuk
2001 Macera Sesler 5.6 28,424
2001 Komedi Sesler 8.0 15,728
2001 Komedi Sesler 7.2 5,270
2000 Dram Sesler 5.8 42

Hücre
2000 Korku Sesler 6.3 89,545
2000 Dram Sesler 5.7 113
2000 Dram Sesler 7.4 26
1999 Aile Sesler 6.3 840
1998 Belgesel Sesler 7.2 861
1998 Dram Sesler 5.8 375
1997 Dram Sesler 4.0 312
1997 Biyografi Sesler 4.7 291

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Sesler 8.2 117,913
1994 Komedi Sesler 5.9 1,446
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019