Giriş Kayıt
Beverly Michaels

Beverly Michaels (41)


Oyuncu

Beverly Michaels, 28 Aralık 1928 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Wicked Woman (1953) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Aralık 1928
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1956 28 Suç Oyuncu 6.0 84
1956 28 Aksiyon Oyuncu 5.4 160
1955 27 Suç Oyuncu 7.0 626
1953 25 Dram Oyuncu 6.7 901
1952 24 Komedi Oyuncu 6.2 298
1952 24 Komedi Oyuncu 6.9 1,518
1951 23 Suç Oyuncu 6.7 191
1951 23 Dram Oyuncu 6.6 406
1950 22 Biyografi Oyuncu 6.9 1,891

Doğu Tarafı, Batı Tarafı
1949 21 Suç Oyuncu 6.9 2,311
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022