Giriş Kayıt
Ari Meyers

Ari Meyers (49)


Oyuncu

Ariadne Meyers, 06 Nisan 1969 San Juan, Puerto Rico doğumlu oyuncu.

Shakma (1990), Dutch (1991), License to Kill (1984), (1982) Yazar! Yazar! (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ariadne Meyers
Doğum Tarihi: 06 Nisan 1969
Doğum Yeri: San Juan, Puerto Rico
Diğer Bir İsmi: Ariadne Meyers | Ariadne Myers | Ari Myers
Burcu: Koç
Boyu: 1.55 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 35 Komedi Oyuncu 6.1 793

Yorgan hikayesi
1995 26 Komedi Oyuncu 6.2 9,676
1991 22 Oyuncu 5.6 206
1991 22 Komedi Oyuncu 6.4 10,388
1990 21 Korku Oyuncu 5.1 1,373
1990 Komedi Oyuncu 7.0 990
1984 15 Dram Oyuncu 5.5 763

Yazar! Yazar!
1982 13 Komedi Oyuncu 6.1 4,576
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018