Giriş Kayıt
Ari Meyers

Ari Meyers (49)


Oyuncu

Ariadne Meyers, 06 Nisan 1969 San Juan, Puerto Rico doğumlu oyuncu.

Shakma (1990), Dutch (1991), License to Kill (1984), (1982) Yazar! Yazar! (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ariadne Meyers
Doğum Tarihi: 06 Nisan 1969
Doğum Yeri: San Juan, Puerto Rico
Diğer Bir İsmi: Ariadne Meyers | Ariadne Myers | Ari Myers
Burcu: Koç
Boyu: 1.55 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 35 Komedi Oyuncu 6.1 825

Yorgan hikayesi
1995 26 Komedi Oyuncu 6.2 9,766
1991 22 Oyuncu 5.6 210
1991 22 Komedi Oyuncu 6.4 10,599
1990 21 Korku Oyuncu 5.1 1,393
1990 Komedi Oyuncu 7.0 1,003
1984 15 Dram Oyuncu 5.5 769

Yazar! Yazar!
1982 13 Komedi Oyuncu 6.1 4,628
Dizi Altyazıları
Vikings (6,516) Supernatural (1,996) Titans (1,637) Outlander (1,457) The Big Bang Theory (1,265) Friends (955) The Flash (910) La Casa de Papel (827) Arrow (804) Black Mirror (663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018