Giriş Kayıt
Jesse Metcalfe

Jesse Metcalfe


Oyuncu, Yapımcı

Jesse Metcalfe, oyuncu, yapımcı.

John Tucker Ölmeli (2006), Kaçış Planı 2: Hades (2018), Büyük Şüphe (2009), Dallas (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

9.5 (8 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (32)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 6.2 164
2022 Aksiyon Oyuncu 2.9 1,029
2022 Oyuncu 7.0 25
2021 Aksiyon Oyuncu 3.4 4,027
2020 Aksiyon Oyuncu 4.2 4,827
2020 Dram Oyuncu
Yapımcı
4.2 117
2020 Gizem Yapımcı
Oyuncu
6.9 390
2020 Suç Oyuncu    
2019 Romantik Oyuncu 6.8 773
2018 Aksiyon Oyuncu 3.1 813

Kaçış Planı 2: Hades
2018 Aksiyon Oyuncu 3.9 34,960
2017 Aile Oyuncu 6.5 2,817
2016 Dram Oyuncu 7.5 9,183
2016 Dram Oyuncu 4.9 179
2016 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,280
2016 Dram Oyuncu 4.3 13,350
2015 Dram Oyuncu 6.9 3,204
2015 Korku Oyuncu 5.2 9,434
2012 Talk-Show Oyuncu 5.3 517
2012 Dram Oyuncu 7.2 10,819
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363

İşkence
2010 Korku Oyuncu 5.4 8,204
2010 Dram Oyuncu 6.0 891
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,404

Büyük Şüphe
2009 Suç Oyuncu 5.8 13,578

Hatta Aşk Var
2008 Komedi Oyuncu 6.1 6,299

Tımarhane
2008 Korku Oyuncu 5.0 4,831
2008 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,913

John Tucker Ölmeli
2006 Komedi Oyuncu 5.7 87,624

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 138,444
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,547

44 Dakika
2003 Suç Oyuncu 6.3 5,447
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,278
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,132
2001 Macera Oyuncu 7.5 136,905
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,369
1999 Dram Oyuncu 5.9 5,126
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024