Giriş Kayıt
Jesse Metcalfe

Jesse Metcalfe (44)


Oyuncu, Yapımcı

Jesse Eden Metcalfe, 09 Aralık 1978 Carmel Valley, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

John Tucker Ölmeli (2006), Kaçış Planı 2: Hades (2018), Dallas (2012), Büyük Şüphe (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jesse Eden Metcalfe
Doğum Tarihi: 09 Aralık 1978
Doğum Yeri: Carmel Valley, California, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
9.4 (7 Oy)
  • Currently 188.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (32)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 44 Aksiyon Oyuncu 2.9 349
2022 Oyuncu 7.0 25
2021 43 Aksiyon Oyuncu 3.4 4,027
2020 42 Aksiyon Oyuncu 4.2 4,827
2020 42 Dram Oyuncu
Yapımcı
4.1 110
2020 Gizem Yapımcı
Oyuncu
6.9 390
2020 Suç Oyuncu    
2019 41 Romantik Oyuncu 6.8 773
2018 40 Aksiyon Oyuncu 3.1 768

Kaçış Planı 2: Hades
2018 40 Aksiyon Oyuncu 3.8 32,409
2017 Aile Oyuncu 6.5 2,473
2016 Dram Oyuncu 7.5 8,136
2016 38 Dram Oyuncu 4.8 167
2016 38 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,104
2016 38 Dram Oyuncu 4.3 12,710
2015 Dram Oyuncu 6.9 2,929
2015 37 Korku Oyuncu 5.2 9,125
2012 Talk-Show Oyuncu 5.3 493
2012 Dram Oyuncu 7.2 10,599
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,245

İşkence
2010 32 Korku Oyuncu 5.4 7,894
2010 32 Dram Oyuncu 6.0 840
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,066

Büyük Şüphe
2009 31 Suç Oyuncu 5.8 13,095

Hatta Aşk Var
2008 30 Komedi Oyuncu 6.1 6,131

Tımarhane
2008 Korku Oyuncu 5.0 4,734
2008 30 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,889

John Tucker Ölmeli
2006 28 Komedi Oyuncu 5.7 84,621

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 129,528
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108

44 Dakika
2003 25 Suç Oyuncu 6.3 5,320
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,556
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,112
2001 Macera Oyuncu 7.5 128,677
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,286
1999 Dram Oyuncu 5.9 4,763
1981 News Oyuncu 3.5 2,514
1952 News Oyuncu 4.6 2,220
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022