Giriş Kayıt
Charles Mesure

Charles Mesure (48)


Oyuncu, Senarist

Charles William David Mesure, 12 Ağustos 1970 Somerset, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist.

This Is Not My Life (2010), (2009) Ziyaretçiler (2009), (2015) The Magicians (2015), (1995) Zeyna: Savaşçı Prenses (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charles William David Mesure
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1970
Doğum Yeri: Somerset, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 48 Aksiyon Oyuncu 5.2 9,623
2016 Dram Oyuncu 6.3 3,967
2015 Dram Oyuncu 7.6 35,695
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,385

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.8 198,350
2010 Dram Oyuncu 7.9 545

Ziyaretçiler
2009 Dram Oyuncu 6.8 50,934
2006 Komedi Oyuncu 6.1 1,552

Mii-Sii: Sevimli su devi
2005 35 Macera Oyuncu 5.4 647
2005 Komedi Oyuncu 8.4 1,695

Karabasan
2005 35 Dram Oyuncu 4.2 28,583

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 107,198
2002 Suç Oyuncu 6.9 16,836
2002 32 Gerilim Oyuncu 5.3 342
2001 Suç Oyuncu 7.0 9,341
2000 Dram Senarist
Oyuncu
7.2 31

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Oyuncu 6.8 38,176

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 25,265
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019