Giriş Kayıt
Henrik Mestad

Henrik Mestad (54)


Oyuncu

Henrik Mestad, 22 Haziran 1964 doğumlu oyuncu.

İşgal Altında (2015), Olumsuz Düşünme Sanatı (2006), Arme Riddere (2011), Oğullar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1964
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 54 Aile Oyuncu 5.6 33
2017 53 Komedi Oyuncu 6.5 53
2016 Komedi Oyuncu 7.8 4,913
2016 52 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,110
2016 52 Dram Oyuncu 6.6 698

İşgal Altında
2015 Dram Oyuncu 7.7 5,899

Yarış
2014 50 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,151
2014 50 Gerilim Oyuncu 5.0 176

Orheim Şirketi
2012 48 Dram Oyuncu 7.0 1,175
2012 Komedi Oyuncu 8.0 22,630
2011 47 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,874

Az Buçuk Kibar Bir Adam
2010 46 Komedi Oyuncu 6.9 6,082
2009 45 Komedi Oyuncu 5.1 131

Varg Veum - Ölene Dek Senin
2008 44 Suç Oyuncu 6.4 1,284
2008 44 Aksiyon Oyuncu 5.6 510
2007 43 Komedi Oyuncu 4.7 109

Kadın Gibi Geçti
2007 43 Komedi Oyuncu 6.6 1,927

Olumsuz Düşünme Sanatı
2006 42 Komedi Oyuncu 7.1 3,040

Oğullar
2006 42 Dram Oyuncu 7.1 1,339

Tekrar
2006 42 Dram Oyuncu 7.4 8,524
2006 Dram Oyuncu 7.1 61

Ütopya - Kusursuz Bir Ülkede Kimse Kusursuz Değil
2002 38 Dram Oyuncu 7.0 803
2000 36 Dram Oyuncu 6.1 100
1992 28 Dram Oyuncu 5.2 220
Dizi Altyazıları
Daredevil (6,115) Supernatural (4,811) Shameless (3,994) The Big Bang Theory (3,893) The Flash (2,714) Better Call Saul (2,343) A Discovery of Witches (2,249) Titans (1,890) Doctor Who (1,825) La Casa de Papel (1,414)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018