Giriş Kayıt
Tom Mesmer

Tom Mesmer (46)


Oyuncu, Müzisyen

Thomas Gregory Lathbury Mesmer, 13 Mayıs 1972 doğumlu oyuncu, müzisyen.

The Waste (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Gregory Lathbury Mesmer
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1972
Burcu: Boğa
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Çeşitli 9.0 7,158
2011 39 Komedi Oyuncu 4.7 6
2010 38 Müzikal Oyuncu 4.2 315

Köpekbalıkları
2008 36 Aksiyon Oyuncu    

Gece Uçuşu
2005 33 Gizem Müzik 6.5 102,733
2005 33 Dram Oyuncu 6.8 237
2004 32 Western Oyuncu 5.9 278
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,867) Suits (1,740) The Sinner (1,625) Shameless (1,496) La Casa de Papel (1,335) Fear the Walking Dead (1,306) Castle Rock (1,258) Bodyguard (1,199) Mayans M.C. (1,159) The 100 (1,080)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018