Giriş Kayıt
Leonhard Merzin

Leonhard Merzin (55)


Oyuncu

Leonhard Merzin, 10 Şubat 1934 Voore, Tartumaa, Estonia doğumlu oyuncu.

Korol Lir (1971) yapımıyla biliniyor.

Leonhard Merzin, 02 Ocak 1990 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1934
Ölüm Tarihi: 02 Ocak 1990
Doğum Yeri: Voore, Tartumaa, Estonia
Diğer Bir İsmi: L. Merzin
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 47 Savaş Oyuncu 6.3 32
1977 43 Aksiyon Oyuncu 6.6 73
1976 42 Dram Oyuncu 4.0 189
1975 41 Macera Oyuncu 6.4 13
1973 39 Dram Oyuncu 8.2 18
1971 37 Dram Oyuncu 8.3 1,251
1970 36 Dram Oyuncu 8.2 1,146
1968 34 Macera Oyuncu 7.3 274
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019