Giriş Kayıt
Jean Mermet

Jean Mermet


Oyuncu

Jean Mermet, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kral ve Kuş
1980 Animasyon Oyuncu 8.0 3,867
1978 Suç Oyuncu 7.6 695
1976 Dram Oyuncu 5.2 110
1976 Dram Oyuncu 6.9 264
1975 Komedi Oyuncu 6.7 345
1973 Komedi Oyuncu 5.7 473
1972 Komedi Oyuncu 6.1 613
1970 Oyuncu    
1970 Gizem Oyuncu 5.9 135
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019