Giriş Kayıt
L.B. Merman

L.B. Merman (79)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Lewis Merman, 07 Eylül 1900 doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı.

"The Lone Wolf" (1954) yapımıyla biliniyor.

L.B. Merman, 06 Eylül 1979 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Lewis Merman
Doğum Tarihi: 07 Eylül 1900
Ölüm Tarihi: 06 Eylül 1979
Diğer Bir İsmi: 'Doc' Merman | Doc Merman | L. Merman | Doc Merrma
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 74 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 807
1973 73 Korku Yapım Yöneticisi 5.4 2,944
1954 54 Western Yapım Yöneticisi 5.4 97
1951 51 Western Yapım Yöneticisi 5.9 354
1950 50 Suç Yapım Yöneticisi 6.9 345
1949 49 Suç Yapım Yöneticisi 6.0 70
1949 49 Suç Yapım Yöneticisi 6.7 368
1948 48 Western Yapım Yöneticisi 6.8 515
1947 47 Suç Yapım Yöneticisi 5.8 114
1947 47 Suç Yapımcı 6.5 1,108
1945 45 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 294
1943 43 Savaş Yapım Yöneticisi 5.7 245
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019