Giriş Kayıt
Melanie Merkosky

Melanie Merkosky


Oyuncu

Melanie Joanna Merkosky, oyuncu.

Continuum (2012), Güzelliğin Hanedanlığı (2014), (2006) Amerikan Pastası Çıplak Yol (2006), (2006) Ondan Uzakta (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melanie Joanna Merkosky
Diğer Bir İsmi: Melanie Merkovsky
Web Sitesi:
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.5 79
2014 Dram Oyuncu 7.4 69,922

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Oyuncu 5.5 1,043
2013 Komedi Oyuncu 5.0 106
2012 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.7 45,824
2012 Komedi Oyuncu 6.3 1,725
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,819
2009 Gizem Oyuncu 7.0 44

Şair
2007 Dram Oyuncu 5.2 949

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Oyuncu 5.2 59,304

Ondan Uzakta
2006 Dram Oyuncu 7.6 20,309
2006 Komedi Oyuncu 8.5 2,273

Evden Eve
2002 Dram Oyuncu 7.9 3,744
1998 Fantastik Oyuncu 5.0 406
Dizi Altyazıları
Vikings (3,176) Supernatural (3,017) Arrow (2,394) The Flash (1,950) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (934) Counterpart (890) Friends (743) The Protector (727) Black Mirror (662)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018