Giriş Kayıt
Ean Mering

Ean Mering


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Oyuncu

Ean Mering, Los Angeles, California, ABD doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı, oyuncu.

Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yapımcı 5.0 3,877

Komisyoncu
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 2,045
2014 Suç Yapım Yöneticisi 5.1 2,709
2014 Suç Yapım Yöneticisi 5.5 420
2001 Komedi Oyuncu 5.7 89,592
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019