Giriş Kayıt
Charles Meredith

Charles Meredith (70)


Oyuncu

Charles Meredith, 27 Ağustos 1894 Knoxville, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

The Miracle of the Bells (1948), (1948) Gece Yaşarlar (1948), (1948) Günahsız Melek (1948), (1964) Dead Ringer (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

Charles Meredith, 28 Kasım 1964 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1894
Ölüm Tarihi: 28 Kasım 1964
Doğum Yeri: Knoxville, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Charles H. Meredith | Chas. Meredith
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 70 Western Oyuncu 5.8 572
1964 70 Suç Oyuncu 7.4 4,046

Heyecanlı Günler
1964 70 Dram Oyuncu 7.9 11,279

Soyguncular
1960 66 Komedi Oyuncu 6.6 17,996
1960 66 Western Oyuncu 5.5 126
1959 Komedi Oyuncu 7.7 81

Korsan
1958 64 Macera Oyuncu 6.6 2,012
1957 63 Savaş Oyuncu 6.4 924
1957 63 Kara Film Oyuncu 6.0 279
1957 63 Biyografi Oyuncu 6.8 322
1957 Dram Oyuncu 8.7 121
1956 Macera Oyuncu 3.6 252
1956 62 Dram Oyuncu 6.6 1,072

Devlerin Aşkı
1956 62 Dram Oyuncu 7.7 30,754
1956 62 Dram Oyuncu 7.2 1,025
1956 62 Macera Oyuncu 6.9 785
1955 61 Suç Oyuncu 7.0 1,296
1955 Suç Oyuncu 8.6 12,692
1955 61 Biyografi Oyuncu 6.6 187
1955 61 Suç Oyuncu 7.1 410

Yeryüzüne Hücum
1954 60 Korku Oyuncu 7.3 17,636
1953 59 Dram Oyuncu 6.3 526
1953 59 Biyografi Oyuncu 6.3 148
1952 58 Dram Oyuncu 6.7 170
1952 58 Suç Oyuncu 6.5 310
1952 58 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,246
1951 57 Western Oyuncu 6.3 536

Trendeki Yabancı
1951 57 Suç Oyuncu 8.0 112,594
1951 57 Macera Oyuncu 6.8 1,411
1951 57 Komedi Oyuncu 6.5 347
1951 57 Western Oyuncu 5.9 171
1951 57 Aksiyon Oyuncu 6.3 709
1951 57 Dram Oyuncu 6.6 300
1950 56 Suç Oyuncu 5.8 56
1950 56 Dram Oyuncu 6.3 158
1950 56 Suç Oyuncu 7.2 1,494
1950 56 Komedi Oyuncu 6.4 941
1950 56 Suç Oyuncu 7.7 3,090
1950 56 Dram Oyuncu 6.0 290

Samson ve Dalilâ
1949 55 Macera Oyuncu 6.8 6,068
1949 55 Dram Oyuncu 6.4 1,509
1949 Macera Oyuncu 7.9 1,685
1949 55 Aksiyon Oyuncu 6.2 895
1948 54 Dram Oyuncu 6.8 653
1948 54 Suç Oyuncu 7.2 4,098
1948 54 Komedi Oyuncu 6.8 2,247

Gece Yaşarlar
1948 54 Suç Oyuncu 7.6 5,843
1948 54 Komedi Oyuncu 6.3 69

Günahsız Melek
1948 54 Komedi Oyuncu 7.4 5,879
1948 54 Dram Oyuncu 7.5 1,409
1948 54 Dram Oyuncu 6.7 737

Mücrim Gönüller
1947 53 Dram Oyuncu 6.8 1,825
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019