Giriş Kayıt
José Mercé

José Mercé (63)


Oyuncu

José Mercé, 19 Nisan 1955 Jerez de la Frontera, Cádiz, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu.

Flamenco (de Carlos Saura) (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Nisan 1955
Doğum Yeri: Jerez de la Frontera, Cádiz, Andalucía, İspanya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 3.1 10
2011 56 Oyuncu    
2010 55 Müzik Oyuncu 7.2 326
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 80
1995 40 Müzik Oyuncu 7.4 654

Kanlı Düğün
1981 26 Müzik Oyuncu 7.6 1,419
Dizi Altyazıları
True Detective (3,725) The Flash (2,595) Vikings (2,327) Shameless (2,191) Star Trek: Discovery (1,922) Project Blue Book (1,768) Inside No. 9 (1,683) Counterpart (1,642) This Is Us (1,288) The Big Bang Theory (1,183)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019